Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σταθερά τηλέφωνα: Γενική συζήτηση

More
17 Mar 2016 16:38 #178160 by Μάνος Γρυπάρης

Σε αυτό το topic θα αναφέρουμε προτάσεις σταθερών τηλεφώνων.

Η σταθερή τηλεφωνία έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι της κινητής. Καλύτερες τιμές, λιγότερη ακτινοβολία είναι δύο πρόχειρα που μπορώ να βρω. Προσωπικά έχω απογοητευτεί 3 φορές από 3 σταθερά τηλέφωνα Panasonic. Το ένα ήταν το πρώτο που διέθετε οθόνη βιντεοκλήσης και τηλεφωνητή και κόστιζε 150 ευρώ (σε μεγάλη γκρι βάση). Μετά από κανα 2 χρόνια τα κουμπιά του δεν πατιόνταν. Το άλλο ήταν ένα μαύρο τηλέφωνο σε μικρή βάση (πρόγονος του KX-TG2711). Πήρα 2 τέτοια. Και τα δύο είχαν το ίδιο θέμα. Μετά από ένα χρόνο η μπαταρία τους τα έπαιζε και αποφορτίζονταν αναφέροντας λάθος ένδειξη (μονίμως φουλ μπαταρία). Οταν σε καλούσε κάποιος ακόμα κι όταν το σταθερό ήταν στη βάση του πήγαινες να το σηκώνεις και έσβηνε. Γενικώς κατά την ταπεινή μου άποψη μακριά από Panasonic.

Βρήκα το παρακάτω συγκριτικό για ενσύρματα τηλέφωνα για το 2016 . Δυστυχώς 4 από τα 10 είναι Panasonic. Βρίσκουμε επίσης 2 Motorola Και τις Gigaset, AT&T και VTech που τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να φαίνονται περισσότερο στην αγορά της σταθερής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.