Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Prey: Εντοπίστε χαμένες/κλεμένες συσκευές

More
11 May 2015 18:43 #160696 by Μάνος Γρυπάρης

Έχοντας πέσει θύμα κλοπής ενός Acer netbook αποφάσισα να δημοσιεύσω το παρακάτω software που πολλοί δεν γνωρίζουν, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσουν από σήμερα σε κάθε φορητή συσκευή τους, όπως κινητό, laptop ή tablet. Επειδή οι απώλειες/κλοπές συμβαίνουν καθημερινά, απλά αφιερώστε λίγα λεπτά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Το software ονομάζεται Prey και είναι διαθέσιμο στην διεύθυνση PreyProject.com. Το μόνο που αρκεί για να το χρησιμοποιήσετε είναι να κάνετε μια εγγραφή στο site και να εγκαταστήσετε το αντίστοιχο software στο laptop σας. Αν έχετε smartphone ή tablet τότε η εγκατάσταση γίνεται από τα Google Play, App Store και Windows Phone Store, ανάλογα με την συσκευή σας.

Σε περίπτωση απώλειας θα μπορείτε με το Prey να εντοπίσετε την συσκευή σας. Αφού εντοπιστεί στη συνέχεια μπορείτε να στείλετε μήνυμα προς την συσκευή, να την κλειδώσετε για ασφάλεια ή να μεταδώσετε έναν πολύ δυνατό ήχο για 30 δευτερόλεπτα που θα ακουστεί σε μια καλή απόσταση. Αυτό σας βοηθάει είτε να εντοπίσετε τον κλέφτη είτε εκείνη την ώρα αν βρίσκεται κοντά σας, είτε μετέπειτα εφόσον θα γνωρίζετε την IP της συσκευής σας. Προσωπικά δοκίμασα για τις ανάγκες του review και τις δύο λειτουργίες με το κινητό μου αλλά δεν έπιασαν καθώς το Prey δεν μπορούσε να βρει την συσκευή μου. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο desktop PC (καθότι το Prey αναφέρει ότι υποστηρίζει ακόμα και επιτραπέζιους υπολογιστές).

Περισσότερα για το Prey σε αυτή την είδηση

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2015 00:52 #160712 by Αγησίλαος Σιντόρης
Α ρε Μανο τι σου εμελλε να πάθεις ρε συ..Και η αληθεια ειναι οτι πριν το πάθουμε δεν μαθαίνουμε...Θα πρεπει να πάρουμε παράδειγμα απο τα παθήματα τουλαχιστον των άλλων για να μάθουμε καποια πραγματα τουλαχιστον..Εμενα δεν μου εχουν κλέψει λαπτοπ για να μπω σε ολη αυτη την διαδικασία,εννοειται φυσικα οτι θα κατεβάσω το prey ούτως η άλλως, αλλα μου εχουν σπάσει παράθυρο και μου εχουν κλέψει μια φορα μπουφάν για Σκι αξίας 300 ευρω και την αλλη τσαντακι με πορτοφόλι ,MP3,ταυτότητες,κάρτες μεσα τα παντα ολα...Κινητο ομως δεν ειχε τουλαχιστον...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
12 May 2015 10:53 #160735 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Εγω θα ελεγα αντι να κατεβαζουμε το prey κ τα σχετικα προγραμματα, να κανουμε μια ομαδα κ να κανουμε ερευνες για το λαπτοπ του Μανου κ για οσους εχουν κλεψει κατι απο καποιον!Να βρουμε αυτον που εκλεψε το Μανο κ να του τον φερουμε μπροστα του......κ ας τον κανει οτι θελει! ! ! :evil:

More
12 May 2015 13:43 #160743 by Αγησίλαος Σιντόρης

Adam_Pap wrote: Εγω θα ελεγα αντι να κατεβαζουμε το prey κ τα σχετικα προγραμματα, να κανουμε μια ομαδα κ να κανουμε ερευνες για το λαπτοπ του Μανου κ για οσους εχουν κλεψει κατι απο καποιον!Να βρουμε αυτον που εκλεψε το Μανο κ να του τον φερουμε μπροστα του......κ ας τον κανει οτι θελει! ! ! :evil:

Καλο ακούγεται αλλα ακομα και αν ξεχυθούμε ολοι στους δρομους και πάρουμε μαζι μας και αστυνομία και πυροσβεστική δεν παιζει να το βρουμε ποτε...!

Thomas Fuller

More
12 May 2015 15:19 #160749 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ε δεν θα παμε κ ετσι στα κουτουρου, θα κανουμε ερευνα πρωτα!Οχι αστυνομιες κ μαρτυρες....δεν μας συμφερει! ! ! :whistle:

More
12 May 2015 20:02 #160768 by Αγησίλαος Σιντόρης

Adam_Pap wrote: Ε δεν θα παμε κ ετσι στα κουτουρου, θα κανουμε ερευνα πρωτα!Οχι αστυνομιες κ μαρτυρες....δεν μας συμφερει! ! ! :whistle:

Οκ τοτε εγω ειμαι μεσα.Βεβαια εγω ειμαι λιγο μακρια,Θεσσαλονικη,οποτε αναλαμβανω εγω την Βορεια Ελλαδα και εσεις την Νοτια..!!Εκλεισε..!! :woohoo:

Thomas Fuller

More
13 May 2015 11:46 - 17 May 2015 18:45 #160795 by Γιάννης Νικολάκης
Φοβερο πρόγραμμα το κατέβασα και Όντως εντοπίζει την θέση του τηλεφώνου.Τα άλλα φοβάμαι να τα τσεκάρω μπας και μπλοκαρει το κινητό
Last edit: 17 May 2015 18:45 by Μάνος Γρυπάρης.