Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Iphone,IPod,IPad iBook(EPub)

More
15 Oct 2014 16:54 #150453 by vaggelis
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα βιβλία στο IOS ψάχνω στο ίντερνετ να κατεβάσω συγκεκριμένο βιβλίο όπως το Inferno του συγγραφέα:Dan Brown κ.α έχετε καμιά ιστοσελίδα; έψαξα λίγο στο ίντερνετ αλλά δεν έκαναν αυτά...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2014 23:56 #150462 by Αγησίλαος Σιντόρης
Κατ αρχας το βιβλίο φίλε μου το έχει στο app iBooks αν πατήσεις Dan brown θα σου το βγάλει πάνω πάνω...δυστυχώς η ελληνική έκδοση κάνει 15 ευρώ και η ξένη 6,50 και από ότι κατάλαβα δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα λεφτά και φυσικά θα συμφωνήσω ..δυστυχώς όμως με μια γρήγορη μάτια που έριξα στα σάιτ που μου βγάζει για δωρεάν κατεβασμένα του βιβλίου κανένα δεν ήταν αξιόπιστο..θα το ξανά κοιτάξω και θα σου πω

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
16 Oct 2014 12:45 #150481 by Αγησίλαος Σιντόρης
Για δες στο λινκ που θα σου γραψω παρακατω μηπως και καταφερεις να το κατεβασεις απο το torrent..Το kickass torrents ,εγω κατεβαζω πραγματα απο το site και ποτε δεν ειχα προβλημα οποτε ριξε μια ματια..Ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να βρω.. kassto.come.in/usearch/dan%20brown%20inferno/

Thomas Fuller

More
16 Oct 2014 13:23 #150484 by vaggelis

Agisilaosss wrote: Για δες στο λινκ που θα σου γραψω παρακατω μηπως και καταφερεις να το κατεβασεις απο το torrent..Το kickass torrents ,εγω κατεβαζω πραγματα απο το site και ποτε δεν ειχα προβλημα οποτε ριξε μια ματια..Ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να βρω.. kassto.come.in/usearch/dan%20brown%20inferno/

Και εγώ έψαξα πάρα πολύ αλλά δεν βρήκα τίποτα :/ προσπαθώ περισσότερο να βρω βιβλία σε ελληνικές εκδόσεις(.epub),απο αγγλικές εκδόσεις έχω κάποιες ιστοσελίδες...

More
16 Oct 2014 18:20 #150498 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ναι το Αντιλήφθηκα αυτό..εγώ να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να διαβάσω εφημερίδες, βιβλία, περιοδικά σε υπογιστη tablet κινητό..θέλω να την πιάνω την σελίδα να την γυρνάω να μυρίζω το φύλλο...παραξενιές μεγάλες βέβαια αλλά τι να κάνουμε..άμα βρω όμως κάτι για ελληνικά e books θα σε ενημερώσω...

Thomas Fuller