Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι tablet να αγοράσω;

More
11 May 2014 18:11 #144494 by Haris
Διαθέσιμο μεγάλο budget δεν υπάρχει (περίπου μέχρι 150ευρώ). Ωστόσο, αναζητώ tablet και με 3G επιλογή (για δεδομένα και όχι τηλέφωνο).

Αν δεν κινηθώ προς τα κινέζικα και ελληνικά tablets, εχω καταλήξει σε 2 tablets. Το πρώτο το Acer Iconia B1-711 στα 115 ευρώ προσφορά. Πολύ καλά χαρακτηριστικά,αλλά με δύο ουσιώδη μειονεκτήματα. Το πρώτο η μπαταρία στα 2640mAh είναι απίστευτα μη βολική για tablet. Αν κρίνω και από το άρθρο αυτό μια καλή μπαταρία πρέπει να είναι άνω των 4000mAh.

Το δεύτερο η ανάλυση οθόνης (1024x600) και η γωνία θέασης. Αν σκεφτώ βέβαια τα χρήματα, δεν μπορώ να τα θέλω και όλα δικά μου. Το μόνο πρόβλημα είναι η μπαταρία.

Το δεύτερο tablet είναι το Asus Memo Pad HD 7 στα 135 ευρώ και στην έκδοση των 16GB. Αλλά δεν υποστηρίζει 3G.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο και μεταξύ των δύο, ποια είναι η καλύτερη επιλογή; (έστω και χωρίς 3G).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2014 21:21 #144509 by Sotiris Greece
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο τo Asus Memo Pad HD 7 είναι καλό. Σου συνιστώ όμως να ρίξεις και μία ματιά εδώ για περισσότερη ποικιλία για να πάρεις μία γεύση με περισσότερες ιδέες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.