Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Phone Security

More
26 Feb 2013 22:09 #121008 by Haris
Windows Phone Security was created by Haris
Λοιπόν μέσα από το Skype(έκδοση για WP 7.8) έκανα πιθανώς click σε link(σε chat οταν πήγα να πρωτογράψω σε μια φίλη χωρίς να έχει κάνει τιποτα και άνοιξε ο ΙΕ) που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να είναι κακάβουλο λογισμικό. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο; Δεν παρατήρησα κάτι ασυνήθιστο ως τώρα. Πως θα ξέρω εφόσον δεν υπάρχουν και σχετικά antivirus(έχω της Netqin αλλά φτωχά πράγματα). Γνωρίζω ότι σε WP είναι πιο δύσκολη η έκθεση σε κακόβουλα λογισμικά κτλ. (για τα apps είμαι σιγουρος-τι γίνεται σε άλλες περιπτωσεις όπως links).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2013 23:01 #121013 by Μάνος Γρυπάρης
Σε νόμιμη συσκευή δεν υπάρχει παρά μόνο σε jailbreak.
Αν και η Microsoft τα ελέγχει όλα. Οπότε κάνε backup και μην ανησυχείς, κατά 90% δεν έχεις πάθει κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Feb 2013 23:17 #121019 by Haris
Replied by Haris on topic Windows Phone Security
Eυχαριστώ Μάνο (διότι αγχώθηκα και έψαχνα ). http:// goo.gl/kpbHA? image ήταν το link περίπου. Δηλαδή να πω και ένα ευχαριστώ στην Microsoft που το άνοιξα από WP λειτουργικό διότι συνήθως παράπονα είχα :icon bow: . Αντέγραψα το Link σε Virustotal και κάτι άλλα παρεμφερή. Αλλού έβγαλε clean site, αλλού το αντίθετο και άλλου δεν έβρισκε τιποτα. Γενικά θα παρακολουθώ μηπως δω τιποτα ασυνήθιστο.