Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπορείτε να ευχαριστηθείτε internet στο κινητό;;

More
28 Jul 2012 11:15 #110779 by Χριστιάνα Θάνου
Το κινητό όπως και να το κάνουμε δεν είναι φτιαγμένο για internet! Είναι φτιαγμένο για μηνύματα , παιχνιδάκια, και κλήσεις! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το ίντερνετ στο κινητό και ούτε το αντέχω, μικρή οθόνη, αργεί, δεν μπορείς να κάνεις στην ουσία τίποτα της προκοπής. Θέλω να ακούσω απόψεις ειδικά από άτομα που το έχουν λιώσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2012 11:47 #110780 by Άγγελος Φασούλης
Άμα η σύνδεση είναι γρήγορη μια χαρά βολεύομαι με το ίντερνετ στο κινητό, αν και για τα περισσότερα site που με ενδιαφέρουν υπάρχουν εφαρμογές που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Πάντως για browsing στο κινητό χρησιμοποιώ Mozzila Firefox και είμαι ευχαριστημένος.

More
28 Jul 2012 13:54 #110782 by Ανδρέας Γρυπάρης
και εγώ χρησιμοποιώ το internet στο κινητό σε καθημερινή βάση (μέσω 3G) ειδικά τις διακοπές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, πιάνει όπως θα είχα μια DSL, σφαίρα ;) (με wind)
Με έχει βολέψει πάρα πολύ, με 1 κλίκ βλέπω τα e-mail μου γρήγορα, η κάνω όσο θέλω zoom στις σελίδες και βλέπω/βρίσκω εύκολα αυτό που θέλω. Παίζει ρόλο λίγο και η οθόνη βέβαια, κάτω από 3.8-4' δε βολεύει για έντονη χρήση internet και σελίδες.
Κσλό είναι βέβαια να έχει 1GB ram η συσκευή, 512MB είναι οριακά για σήμερα.

More
28 Jul 2012 15:48 #110783 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Εγω το ευχαριστιέμαι μια χαρα και ποτε δεν ειχα καποιο παραπονο.Το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση.Χρησιμοποιω και το 3g αλλα και το wifi αναλογα που ειμαι.Οπως ειπε και ο draginfable μεγαλο ρολο παιζει η συνδεση.Εγω βεβαια το χρησιμοποιώ και σε iphone που πιστευω φτιαχτικε περισσοτερο για το internet και οχι για την camera του ας πουμε κατι που κανει το ιντερνετ πιο εύχρηστο νομιζω.

"I'm a Slave to the Power of Death"