Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλήματα με το κινητό σας: Ρωτήστε εδώ!

More
25 Nov 2015 03:28 - 25 Nov 2015 19:46 #171534 by kyriakos
Γεια σας! Έχω ένα θέμα με το Vodafone Smart 4G. Συγκεκριμένα, έχει σβήσει και δεν ανοίγει. Το βάζω για φόρτιση και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι της ένδειξης ότι φορτίζει ενώ θα έπρεπε να μένει σταθερά αναμμένο. Εάν γνωρίζε κάποιος κάτι, ας με βοηθήσει, παρακαλώ. Ευχαριστώ!
Last edit: 25 Nov 2015 19:46 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2015 12:58 #171538 by Τάσος Νικολακόπουλος
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να ευθύνονται για αυτό φίλε stokos. Προσπάθησε να βγάλεις την μπαταρία και αφού συνδέσεις το κινητό με τον φορτιστή, να δείς αν τότε ανοίγει. Προσωπική μου συμβουλή πάντως είναι να πάς στην Vodafone!

More
17 Jan 2016 15:14 #175572 by Serafeim
Έχω ένα τηλέφωνο thl5000 και μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα. Άρχισε να κολλάει, μετά δεν άνοιγε ενώ πατούσα το κουμπί power. Έπειτα το έκανα reset από ένα κουμπί πίσω από το καπάκι και άνοιξε κανονικά. Δούλεψε για λίγη ώρα στο Internet και έπειτα έκλεισε πάλι. Από αυτή την στιγμή δεν ανοίγει και δεν ανάβει το λαμπάκι στην μπροστινή όψη του κινητού ότι φορτίζει μόλις το συνδέσω με τον φορτιστή στην πρίζα. Μπορώ να κάνω κάτι με το λογισμικό τουλαχιστον να κάνω format ή είναι πρόβλημα hardware?

More
17 Jan 2016 16:23 #175577 by george
αγορινα καντου ενα hard reset με το power button kai to volume up κρατα τα λιγα δευτερολεπτα και μετα διαλεξε reboot system

More
19 Jul 2016 11:42 #184790 by Θανος Κουσαδιανος Λαμπροπουλος
Καλημέρα και απο μένα.έχω ένα Alcatel One Touch Pop C1 και είναι σε κατάσταση Boot Loop και δεν ξερω πως να το επαναφέρω.Το κινητό ήταν Root όταν μου το δώσανε και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (συνηθισμένη χαζομάρα για αυτούς που δεν ξέρουν) και πρέπει λογικά να του περάσω κάποιο android σύστημα.Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?

More
19 Jul 2016 21:38 - 20 Jul 2016 00:03 #184832 by Blood Prince

Thalampro wrote: Καλημέρα και απο μένα.έχω ένα Alcatel One Touch Pop C1 και είναι σε κατάσταση Boot Loop και δεν ξερω πως να το επαναφέρω.Το κινητό ήταν Root όταν μου το δώσανε και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (συνηθισμένη χαζομάρα για αυτούς που δεν ξέρουν) και πρέπει λογικά να του περάσω κάποιο android σύστημα.Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?

Το παρακάτω βίντεο ίσως σου δώσει απάντηση σε αυτό που ρωτάς.Αν πάλι δεν βγάλεις άκρη μπορείς να πας σε ένα κατάστημα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Jul 2016 00:03 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Jun 2017 11:19 - 06 Jun 2017 02:11 #199306 by Dennis T
Γεια σας , Εχω ενα κινητο Κινητο Sony Xperia E1 Black D2005 Και επειδη το ειχα στην ακρη αποφασισα να το κανω χρηση και παλι ,αλλα επειδη εχω ξεχασει το μοτιβο δεν μπορω να μπω και να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις κ επαναφορα
Εχω προσπαθησει να κανω hard reset με πολλους συνδυασμους αλλα δε πιανει με τιποτα!δε δεχεται κανενα συνδυασμο!!!

Εχω επισης προσπαθησει με ενα αριθμο που βαζεις στην εκτακτη κληση ,αλλα και παλι δε μπορω!

Υπαρχει καποιος τροπος να προσπερασω Η να σβησω το μοτιβο Η να κανω καποιο reset???
Ευχαριστω.
Last edit: 06 Jun 2017 02:11 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Jun 2017 02:11 - 06 Jun 2017 02:12 #199430 by Μάνος Γρυπάρης
Δες αυτές τις πληροφορίες

Και το παρακάτω βίντεο:

Αν δεν πιάσουν αυτά τότε πήγαινέ το σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας αναγκαστικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 06 Jun 2017 02:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Sep 2017 13:06 - 17 Sep 2017 03:07 #205524 by Κώστας Χατσικίδης
Έχω το iphone 6 plus και πρόσφατα άλλαξα οθόνη. Αφού έβαλα την οθόνη το κινητό λειτούργησε για 2 ώρες και έπειτα κόλλησε το touch.πιστευα στη αρχή ότι φταίει η οθόνη και αντικατεσθησα την οθόνη μου με άλλες 2 κανένα αποτέλεσμα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
Last edit: 17 Sep 2017 03:07 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Sep 2017 03:08 #205582 by Μάνος Γρυπάρης
Αν το πήγες σε κατάστημα και πλήρωσες service το πηγαίνεις πίσω.

Εάν έκανες μόνος σου την αλλαγή τότε κάτι άλλο θα φταίει. Πήγαινε σε αυτούς είναι οι καλύτεροι και πιο οικονομικοί:
www.iphone-sos.gr/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)