Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xperia Neo V (πρόβλημα)

More
10 Mar 2012 12:03 #105701 by Άγγελος Φασούλης
Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγο καιρό αγόρασα το Xperia Neo V και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Αλλά από εχθές άρχισε τα κολπάκια. Στα καλά καθούμενα ανάβει η οθόνη χωρίς να έχει πατηθεί ούτε το κουμπί ξεκλειδώματος ούτε το home, και αυτό επαναλαμβάνετε για κάμποση ώρα ανά 5 δεύτερα. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ή να το πάω για service;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2012 18:31 #105704 by Γιώργος Λόλας
Κάποια εφαρμογή ή widget μάλλον το προκαλεί αυτό. Αν ας πούμε έχεις widget για το twitter, μπορεί να ανάβει η οθόνη κάθε φορά που ανεβαίνει ένα καινούριο tweet.

Ψάξε πρώτα σε αυτά τα πράγματα και μετά βλέπουμε αν φταίει κάτι άλλο.

More
10 Mar 2012 22:27 #105714 by Άγγελος Φασούλης
Το σκέφτηκα και έσβησα τις τελευταίες εφαρμογές που κατέβασα και βλέπουμε.

More
11 Mar 2012 12:12 #105725 by Νίκος Tριανταφύλλης
εγω αυτο που λες το ειχα παθει με το xpiria το χ8!καθε φορα που εσβηνε η οθονη ξανααναβε κ εφτεγε το κουμπακι πανω που το πατας για να σβηνεις εσυ την οθονη!τι να σου πω!ειχε φαει κ κατι τουμπες για να μου συμβει αυτο γιαυτο το αποκλειω στην περιπτωση σου!

More
22 Mar 2012 01:13 #106077 by Ανδρέας Γρυπάρης
κάπου όμως τα λέγαμε εδώ για τα sony ericsson (αν και το post μου εστίαζε αποκλειστικά στη Nokia).

Τα ποιο χάλια smartphones EVER στο εμπόριο μετά τη Nokia και την Apple είναι και τα sony ericsson. Μάλλον μπερδεύετε το παρελθόν με το παρόν κάποιοι. Το ξέρουμε ότι το πρώτο smartphone με PDA specifications το ξεκίνησε η sony ericsson με P800-P900-P990-P1i αλλά δυστυχώς μετά μας απογοήτευσε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια με το X8 X10 X10 mini και ΟΛΕΣ τις παραλλαγές αυτών (το Arc και όποιο επόμενο βγάζει), με απαράδεκτα υλικά κατασκευής, ένα κάρο δυσλειτουργίες και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ουρές στο service και ξαναλέω : SAR ΣΤΟ ΘΕΟ
Για δείτε κύριοι πόσο sar έχει το neo v σας εδώ , είστε σίγουροι ότι το θέλετε στο αυτί σας 1,1 W/kg ; που το MAXIMUM όριο εντός της EE είναι 1,6 ; !!!

Έχουμε ολόκληρο thread εδώ , δεν είναι ντροπή να ρωτάτε.
Αν θέλετε κινητό έως 200Ευρώ αγοράστε το Huawei IDEOS X5 - U8800 pro που είναι 10.000 φορές καλύτερο σε όλα και έχει SAR (head) = 0.472, body = 0.975 .

Μη σκορπάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες κινητά. (SE-NOKIA-Apple)

More
23 Mar 2012 01:27 #106092 by Γιάννης Πετρόπουλος
1,1 δεν ειναι και πολυ για sony ericsson, συγκρινοντας προηγουμενα. εξαρταται παντως ποσο πολυ μιλας, και επισης υπαρχουν και hands-free. τωρα για το Huawei μια ειναι η απορια μου, αν παθει κατι ποσο χρονο θα σου παρουν για να το διορθωσουν, αμφιβαλλω αν εχει εξυπηρετηση πελατων σε ολη την ελλαδα. οσο αφορα το neo V με βαση τα χαρακτηριστικα του ειναι μακραν πολυ καλυτερο σε σχεση με αλλα σε αυτη την τιμη. θεωρητικα θα επρεπε να κυμαινεται στα 300-350.

More
23 Mar 2012 01:46 #106094 by Ανδρέας Γρυπάρης
ατύχησες, το Huaweii έχει τα ακριβώς ίδια specs με το neo v, θες δηλαδή κάτι των 180-190Ευρώ να το πληρώσεις 350; ωραίο ακούγεται. Αν γουστάρεις τόσο να σε πιάνουν κοροϊδο αγόρασε και το Iphone 4S με μόλις 800Ευρώ που έχει ένα κάρο προβλήματα και εκείνο : εύθραυστη οθόνη, χάλια κεραία, πολλά apps επι πληρωμή και εγγύηση στα 5 νεκρά pixel και πέρα, και dead όποτε του καπνισει. Eίχα γνωστό μου που του έμεινε στο χέρι καινούριο μόλις έκανε update από το iOS 5 στο 5.0.1. ΕΥΓΕ apple με τα ωραία σου.

Το neo V ακολουθεί την ίδια αποτυχημένη παράδοση των προκατόχων του, αν βγάλεις ποτέ άκρη με το service τους σφύρα μου. Ποιό σίγουρο είναι να πάρεις πίσω το huawei με άμεση αντικατάσταση παρά το SE. Γιατί στην sony ericsson έχουν αρκετές φορές πιγμένο service.

Είτε σου αρέσει είτε όχι, το Huawei είναι πολύ καλύτερα μελετημένο κινητό από το ίδιο το neo v και στο sar και σε όλα.

More
23 Mar 2012 14:02 #106103 by rocco_silfreddi
Η S.E τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει πολλή πατάτα. Περισσότερη και απο το Νευροκόπι. Ειδικά απο την σειρά Χ και μετά κλαψτα Χαράλαμπε.... Δεν ξέρω τι παίζει με τα Huawei που λέει ο φίλος Pokemon απο πάνω αλλα θέλει πλέον ψάξιμο για να πάρεις καλό κινιτό και φυσικά ποτέ μην αγοράζεις πριν περάσουν 6 μήνες τουλάχιστον απο την κυκλοφορία του εάν έχεις βάλει κάποιο στο μάτι.

More
23 Mar 2012 14:03 #106104 by Σπύρος Τσιμπάκης
Όντως πολύ πατάτα