Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων

More
01 Nov 2011 02:10 #100949 by Μάνος Γρυπάρης
Ποια είναι η γνώμη σας περί "Ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων" ?

Όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν ανακοινώσει κατά καιρούς ότι ανακυκλώνουν συσκευές. Κατ' εμέ, όταν μια συσκευή δουλεύει, καλύτερα να την πουλήσεις ή να την χαρίσεις σε συγγενή σου παρά να την ανακυκλώσεις. Η μπορεί να την χρειαστείς κι εσύ όταν θα χαλάσει το κινητό σου ή όταν θα χρειαστεί να πάρεις 2ο αριθμό (για να έχεις π.χ. μία σύνδεση και ένα what's up).

Αν το κινητό σας είναι πολύ παλιό, δεν δουλεύει καθόλου και έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα (διαβρωμένο κύκλωμα κτλ.) τότε ναι, ανακύκλωσέ το. Αυτή είναι άποψή μου. Εξάλλου δεν είμαστε 100% βέβαιοι για το τι κάνουν οι υπάλληλοι των εταιρειών με τα κινητά που πετιούνται σε άριστη κατάσταση. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2011 13:18 #100951 by xristamati
πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να ανακυκλώσουμε όλοι μας τις παλίες μας συσκευές κινητών τηλεφώνων.

More
01 Nov 2011 15:52 #100962 by Γιώργος Λόλας
Γενικά είναι καλό να ανακυκλώνουμε συσκευές, όχι μόνο κινητά. Το θέμα (όπως είπε και ο Μάνος) είναι να ξέρουμε που πηγαίνουν :P

Πιο παλιά είχαμε πάρει δύο ίδια κινητά με την αδερφή μου και το ένα είχε χαλάσει, αλλά δε το πέταξα. Όταν χάλασε η οθόνη του άλλου κινητού, απλά κάναμε τράμπα την οθόνη από το άλλο και γλυτώσαμε αν θυμάμαι καλά περίπου 80 ευρω.

More
31 Dec 2011 15:04 #103393 by Λήδα Κουτσούμη
Ανακυκλώστε ό,τι ανακυκλώνεται παιδιά γιατί χανόμαστε!! Πολύς κόσμος επίσης δεν ξέρει για τους κάδους ΑΦΗΣ που πετάμε άδειες μπαταρίες και μπορεί κανείς να τους βρει σε ΚΕΠ, δημαρχεία, δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κλπ.

Καίμε το χάρτη, με τη φωτιά ανάβουμε τσιγάρα και ξεκινάμε...

More
14 Apr 2012 21:46 #106859 by Chris Kasta
Μην αγχώνεσαι τα πουλάνε στην Λιβύη για να τα χρησιμοποιούνε οι Βεδουίνοι.... τώρα που γίνανε Νατοικό κρατίδιο

ckin2u

More
15 Apr 2012 20:32 #106870 by Γιάννης Μπόκας
Αν και είμαι υπέρ της ανακύκλωσης, δεν μου αρέσει να "οικονομάν" οι άλλοι απο την δικιά μου ανακύκλωση. Είμαι σίγουρος ότι πολλά parts κινητών πηγαίνουν για ανταλλακτικά απο τις διάφορες εταιρίες ανακύκλωσης.