Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε καλεσμένοι στους Users

More
10 Nov 2010 18:55 #83952 by Νικολής Ασημάκης

8@no$ wrote: Αχχχ να μπορουσα να ερθω και ας πληρωνα εισοδο :mrgreen:

Μην τους βάζεις ιδέες. :ninja:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2010 20:00 #83956 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ βασικά έτοιμος είμαι να γράψω για να έρθω. Αλλά λέω να το αφήσω μέχρι αύριο αν το θέτετε έτσι. Μήπως και αξιωθεί να βγει καμία καινούρια φωνή στον αέρα. Μόνο εγώ, ο THunderhawk και ο draginfable πάμε. Την προηγούμενη Παρασκευή είχε έρθει ο Mumm-Ra και πρέπει να έχει έρθει και κάποιος άλλος αν θυμάμαι καλά. Απλά δεν θυμάμαι ποιος...

More
10 Nov 2010 22:20 #83975 by Andr

8@no$ wrote: Ποια δωρα ρε....θελεται και δωρα... :mrgreen: Εχετε την τιμη να μιλατε με τον τριςμεγιστο Μανο ή τον BigBoss ή τον διασημο Κουτσουμπα.... :mrgreen: :icon bow: Αχχχ να μπορουσα να ερθω και ας πληρωνα εισοδο :mrgreen:

εγω δηλαδη που τους ειδα εκτος απο κουτσουμπα πρεπει να εχω ηδη πληρωσει?παντως αν ειναι να παρω pre-order lbp2 ερχομαι και καθομαι εκει σε ολες τις εκπομπες

More
11 Nov 2010 18:12 #84019 by Άγγελος Φασούλης

Manos wrote: Απλά αντί να δώσουμε ένα δώρο στον αέρα, το δίνουμε στον καλεσμένο που έρχεται.

Α έτσι ε; Και έχω έρθει σε δύο εκπομπές και δεν έχω πάρει ούτε μία τσίχλα! Ώστε στον Reaper τα δίνεται όλα τα δωράκια ε; :P

More
11 Nov 2010 23:23 #84035 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλω να έρθω ως guest στους Users. Πείτε μου ποιος θα είναι αύριο για να ξέρω από ποιον να κάνω παραγγελία κάτι τραγουδάκια που θέλω.

draginfable wrote:

Manos wrote: Απλά αντί να δώσουμε ένα δώρο στον αέρα, το δίνουμε στον καλεσμένο που έρχεται.

Α έτσι ε; Και έχω έρθει σε δύο εκπομπές και δεν έχω πάρει ούτε μία τσίχλα! Ώστε στον Reaper τα δίνεται όλα τα δωράκια ε; :P

Ακόμη δεν πήρα κάποιο παιχνιδάκι, αλλά κάτι θα μείνει και για μένα αύριο. Ελπίζω δηλαδή, γιατί μπορεί να βγείτε και να τα πάρετε όλα! :mrgreen:

More
12 Nov 2010 12:16 #84061 by rafor
Γαμωτο, εγω απο Λαρισα, δεν γινεται να ερθω και το εχω λιγακι καημο.Βασικα εαν ερχομουν θα ερχομουν ως Guest Star και οχι σαν απλος Guest :wink:

More
12 Nov 2010 15:10 #84069 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Θέλω να έρθω ως guest στους Users. Πείτε μου ποιος θα είναι αύριο για να ξέρω από ποιον να κάνω παραγγελία κάτι τραγουδάκια που θέλω.

draginfable wrote:

Ακόμη δεν πήρα κάποιο παιχνιδάκι, αλλά κάτι θα μείνει και για μένα αύριο. Ελπίζω δηλαδή, γιατί μπορεί να βγείτε και να τα πάρετε όλα! :mrgreen:

Με εμένα αν και δεν προλαβαίνεις να κάνεις καμία παραγγελιά γιατί αυτή την στιγμή ξεκουμπίζομαι από το σπίτι και δεν ξαναγυρνάω γιατί θα πάω κατευθείαν στην εκπομπή. Άρα τα λέμε στον Sentra μόνιμε καλεσμένε και αν δεν τα πούμε κανε εκπομπή μόνος σου, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Nov 2010 18:36 #84082 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι βέβαια, τι πρόβλημα να υπάρχει; Κι εγώ λέω να φύγω λίγο νωρίτερα για να πάω να δω τι ανταπόκριση έχει το Kinect στην αγορά μετά από μία μέρα κυκλοφορίας του. Μετά θα τα πω στην εκπομπή.

Εδώ που τα λέμε, αν κάνω μόνος μου εκπομπή θα βάλω τα τραγούδια που θέλω. αν προλάβω κι εγώ να έρθω, γιατί με την βροχή γίνεται χαμός έξω!

More
12 Nov 2010 19:17 #84091 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Αν συνεχισει να βρεχει παιζε συνεχεια το ''Umbrella'' της Rihanna! \:D/ \:D/

More
14 Nov 2010 13:51 #84141 by Maximiliam
Θελουμε να ερθουμε καλεσμενοι σημερα στην εκπομπη Users 6-7.
Ειμαστε απο το clan Greece του Darkfall και θελουμε να μιλησουμε για το game και το clan..αν μας θελετε φυσικα! :D

Το site μας www.darkfallgreece.tk