Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Όντως, ακούγεται μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αλλά με μόνο μισή ώρα στη διάθεση της εκπομπής, ποιος, πόσοι και πότε θα προλάβουν να βγουν για τον διαγωνισμό; Θα γίνει κατακλυσμός τηλεφωνημάτων και δεν θα προλαβαίνετε να τους εξυπηρετήσετε όλους. :-k Δε θέλω να κοιτάω την αρνητική πλευρά, αλλά μου ήρθε αμέσως αυτή η απορία.
@ souvlaki: Μια ακόμη εξαιρετική ιδέα. > Και αφού εσύ το πρότεινες, οφείλεις(αν γίνει πραγματικότητα η ιδέα) να βγεις στον αέρα και να κάνεις εσύ τον διαιτητή και όχι ο Boss. \/
Ναι, εγώ δέχομαι και πίτσες λόγω της νέας ώρας της εκπομπής.kammeno souvlaki wrote: θα μπορουμε να δωροδοκουμε αυτους που κανουν τις ερωτησεις?
Λίγο δύσκολο, γιατί όποια games παίζω εγώ (Sports, Strategy, Hack n Slash RPG) δεν τα παίζει ο Κουτσούμπας (Action, Racing, Console RPG). Άρα όπου κι αν γίνει η σύγκριση, ο 2ος θα αδικηθείkammeno souvlaki wrote: θα κανετε και μια κοντρα Μάνου-Κουτσούμπα με διαιτητη τον Μπαμπη?
Τότε μετά τα 15 δευτερόλεπτα ο 2ος θα παίρνει +5 δεύτερα. Οπότε δεν αξίζει να ρισκάρεις να περιμένεις να απαντήσει ο 1ος.Alcatraz wrote: Τέλεια ιδέα! Ξέρετε τι πιστεύω εγώ; Τις περισσότερες φορές θα κερδίζει ο δεύτερος διότι θα έχει ποιο πολύ χρόνο να ψάξει την απάντηση. Ή θα είναι διαφορετική η ερώτηση;
Δεν είχαμε τόσα λεφτά ρε! Και την μισή ώρα ίσα-ίσα την πληρώνουμε.Alcatraz wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους έδωσαν 1 ώρα εκπομπής!
Άντε πληρώνετε για να πάρετε χρόνο στον σταθμό??Alcatraz wrote: Δεν είχαμε τόσα λεφτά ρε! Και την μισή ώρα ίσα-ίσα την πληρώνουμε.
GoldString wrote: Άντε πληρώνετε για να πάρετε χρόνο στον σταθμό??
Δεν το ήξερα !!! :icon what: :icon what: