Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Guild: Καμένη σειρά MMORPG

More
06 Jun 2010 17:44 #73352 by MariaZ
Το "The Guild" είναι η πιο δημοφιλής gaming σειρά στο Internet. Δημιουργήθηκε το 2007 και ασχολείται με μία Guild σε MMORPG. Δείτε τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, εντός και εκτός παιχνιδιού. Μπορεί η σειρά να χορηγείται από την Microsoft, αλλά είναι πανέξυπνη, αστεία και...αρκετά κοντά στην πραγματικότητα (εντάξει, με όλο τον σουρεαλισμό).

Η σειρά διακατέχεται από άπλετο χιούμορ. Σεναριογράφος είναι η Felicia Day, η οποία συμμετέχει και στη σειρά.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο κάθε σεζόν. Από εκεί και πέρα οδηγείστε και στα επόμενα.

Season 1 (10 επεισόδια)
[youtube:5rirkyuj]
[/youtube:5rirkyuj]

Season 2 (10 επεισόδια)

Season 3 (10 επεισόδια)

Δείτε και το κλείσιμο της τρίτης season (αναμένονται περισσότερα) εδώ και πείτε μου τη γνώμη σας. Εγώ όποτε έχω χρόνο για κάψιμο (ας πούμε ότι ο καταραμένος ο server χρειάζεται -πάλι!- maintance) τα βλέπω όλα από την αρχή! Το χιούμορ/ύφος τους τα σπάει!

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2011 16:41 #90837 by Μάνος Γρυπάρης
Η 4η σεζόν ξεκίνησε!

Σας κάνω link το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Κλασικά και εδώ, κάντε κλικ μέσα στο βίντεο, ανοίξτε το στο Youtube και δείτε τα επόμενα επεισόδια.

[youtube:3sysmmc5]
[/youtube:3sysmmc5]

Η Felicia Day συνεργάζεται με την Electronic Arts, καθώς ανέλαβε να δημιουργήσει σειρά Dragon Age στο Youtube, παρόμοιου ύφους, που θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι σε 6 επεισόδια. Αν τα πάει καλά, τότε μακάρι να συνεχίσει.

Δείτε ακόμη:

Το sexy video clip της σειράς:

Πως θα φτιάξετε κι εσείς μία σειρά στο Youtube:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Mar 2011 03:35 #90870 by Νικολής Ασημάκης
Είδα σήμερα όλα τα επεισόδια που έχουν βγει. Φοβερά απλά, τρελό γέλιο! :lol: