Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Καλεσμένοι εκπομπής

More
08 Dec 2010 22:19 #85607 by rafor
@legend10 : :bduh: ???(πλακα κανω)Ελεος ομως με την Ελινα...Φερτε καμια Φουρειρα ρε παιδια, καμια στικουδη, να δειτε και εσεις , να απολαυσει και ο καλεσμενος!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2010 12:52 #85625 by Γιάννης Ρέμας

rafor wrote: @legend10 : :bduh: ???(πλακα κανω)Ελεος ομως με την Ελινα...Φερτε καμια Φουρειρα ρε παιδια, καμια στικουδη, να δειτε και εσεις , να απολαυσει και ο καλεσμενος!! :wink:

σιγά ρε με τη Φουρειρα, όσο για τούς καλεσμένους εμείς οι ακροατές δεν έχουμε εικόνα αρά και κάνα μπάζο να φέρουν που δεν το έχουν κάνει ακόμα άμα μιλά γλυκά και όμορφα θα νομίζουμε πως είναι κουκλάρα θα ήταν ωραία να κάνει ο σέντρα ότι είχε κάνει ο αρένα που είχε βάλει κάμερα και όποιος ήθελε μπορούσε να τούς δει ζωντανά

More
09 Dec 2010 15:24 #85629 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ λέω να φέρουν τον Καρέτσο, για να μας πει την άποψη του περί Kinect και PS move. Άσε που έχει χαθεί και η εκπομπή του στο mad οπότε καλό θα ήταν κατ' εμέ να έρθει και να μας πει την άποψή του περί των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα του gaming.

More
09 Dec 2010 16:33 #85633 by Andr
κουτσουμπα θεε φερε την estel.φερτε επισης και το μεγαλο νικο βασιλακο για μια καμμενη εκπομπη οπως παλια

More
09 Dec 2010 23:51 #85647 by lavezzi7
Αυτό που λέει ο legend ισχύει και την Pamela Andersson να φέρουν,τι έγινε?Λες και θα την δείτε... :mrgreen:

Επιμένω φέρτε Τσουβέλα... \:D/

More
10 Dec 2010 13:16 #85665 by Στέφανος Τρίγγας
Και εγώ θέλω Τσουβέλα. +1 lavezzi7

More
20 Dec 2010 00:25 #86447 by Μάνος Γρυπάρης
1)Παλιούς καλεσμένους δεν κολλάει να ξαναφέρουμε.
2)Έχουμε πάρει το ΟΚ από SentraFM να ανοίγουμε την κάμερα όποτε έχουμε καλεσμένο. Άρα θα έχετε και εικόνα.
3)Ψήστε τον Κουτσούμπα να φέρει Μυρτώ Κάζη. Θα κάνουμε κι εμείς προσπάθειες για άλλες ευχάριστες παρουσίες.
4)Σκεφτόμασταν κάτι από developers, συντάκτες και πάει λέγοντας αλλά πραγματικά δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό που να έχει να πει κάτι αυτό το καιρό. Φέραμε Aventurine (Darkfall), θα μπορούσαμε να φέρουμε SDS αλλά δεν θα έχουν να δείξουν κάτι.

Σκέφτηκα σήμερα:
- Εκπρόσωπο από την Sony Hellas
- Anima (Conspiracies 2)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jan 2011 12:09 #87777 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Νίκος Ζαραμπούκας στους Users

Ο product manager του Playstation, θα είναι καλεσμένος στο στούντιο αυτή την Παρασκευή.

Είναι ο αρμοδιότερος για να λύσει όλες τις απορίες σας ως προς το Playstation 3. Ο Νίκος Ζαραμπούκας, product manager του Playstation στην Ελλάδα, θα είναι καλεσμένους στην εκπομπή Users, αυτή την Παρασκευή 21:30-22:00. Θα μιλήσει μαζί μας αλλά και μαζί σας, για ότι αφορά την κονσόλα της Sony, αλλά και τις κινήσεις τις Ιαπωνικής εταιρείας στην αγορά.

Οι απορίες σας θα είναι σίγουρα πολλές. Επομένως, συγκεντρώστε τις κι ελάτε να τις συζητήσουμε παρέα, σε μία εκπομπή διαφορετική από τις άλλες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Jan 2011 01:07 #87813 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά τα είπατε με τον κύριο Ζαραμπούκα, αλλά ξεχάσατε να κάνετε την κλήρωση για το Κέρδισε ότι θέλεις. Εκτός κι αν δεν την κάνατε σκόπιμα.

More
16 Jan 2011 18:14 #87873 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν προλάβαμε, θα γίνει την Δευτέρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)