- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
koukos100 wrote: παρα πολυ καλοι ειστε παιδια...θα ηθελα να εισαστε λιγη ωρα παραπανω...ελπιζουμε να σασ δοθμε κ στιν τηλεοραση καπια μερα....
Θα ανεβάσω κάποια στιγμή εκπομπές μέσα στο καλοκαίρι που δεν θα έχει πολλές ειδήσεις Η σελίδα είναι www.youtube.com/usersgr . Όπως έχω ξαναπεί δεν έχω καθόλο χρόνο. Tο GameWorld έχει βασικές ελλείψεις σε συντάκτες και καταλαβαινετε ότι πρέπει να είμαι στο πόδι σε καθημερινή βάση. Απο μεσα Ιουνιου που θα εχει καταλαγιασει και η E3 θα αρχισω να ανεβαζω.eliminator wrote: Μανο υπαρχει κανενας τροπος να ακουω την εκπομπη μαγνητοσκοπημενη απο καπου;
Σπανια την προλαβαινω ενω δεν θελω να την χανω
Ναι, εκτός Τετάρτης, απ' όσο θυμάμαι έχει Champions League.TensaZangetsu wrote: Κανονικα ολη αυτην την βδομαδα 9.30-10??
Ευχαριστούμε. Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή για games, live με επικοινωνία, SMS και e-mail. Αλλά το προτείνουμε κάθε χρόνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγής και δεν έχει γίνει κάτι. Ίσα-ίσα που πριν από λίγα χρόνια μας είχανε κάνει copy-paste την ιδέα σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, δηλαδή βγήκαμε και θύματα από πάνω.koukos100 wrote: παρα πολυ καλοι ειστε παιδια...θα ηθελα να εισαστε λιγη ωρα παραπανω...ελπιζουμε να σασ δοθμε κ στιν τηλεοραση καπια μερα....