Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
30 Oct 2010 01:43 #82962 by ManolisGS
Βρισκεις στο google εικονες... Απλα βαλε στις ρυθμισεις αριστερα" Πολύ μεγάλες εικονες"...

PATA PATA PATA PON!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2010 01:53 #82965 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα συμφωνίσω κι εγω εδω.. Αν κοιταξεις και στο δικο μου δειχνει πιο ωραια να εχεις μια τεραστια εικονα...

www.youtube.com/boom100060

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Oct 2010 02:01 #82966 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά εσύ πρέπει να πήρες κάποιο έτοιμο θέμα. Έψαξα κι εγώ και βρήκα θέμα για το youtube του Black Ops. Και πάλι αναφέρω πως πρέπει να βρω κάτι που να μου αρέσει και είμαι ιδιαίτερα δύσκολος σε κάτι τέτοια θέματα.

More
30 Oct 2010 02:17 #82967 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Βασικά εσύ πρέπει να πήρες κάποιο έτοιμο θέμα. Έψαξα κι εγώ και βρήκα θέμα για το youtube του Black Ops. Και πάλι αναφέρω πως πρέπει να βρω κάτι που να μου αρέσει και είμαι ιδιαίτερα δύσκολος σε κάτι τέτοια θέματα.

Layout είναι, θέματα δεν υπάρχουν :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Oct 2010 02:35 #82968 by Aνέστης Αδαμίδης
Bασικά εγώ ήθελα να μου πείτε αν φαίνονται τα γράμματα γιατί έχει περίεργα χρώματα. Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Θα το κάνω αλλιώς. Αυτό είναι μόνο προσωρινό. Και ήθελα να μάθω αν μπορείτε να βγάλετε άκρη με τα γράμματα, τα links κι όλα αυτά. Θα το αλλάξω, αλλά προς το παρόν για όσο θα το έχω έτσι, θέλω να ξέρω αν βγαίνει άκρη.

More
30 Oct 2010 02:39 #82969 by ManolisGS
Κουράζουν τα χρωματα γιατι υπάρχουν ολα τους και στο background

PATA PATA PATA PON!

More
30 Oct 2010 02:44 #82970 by Aνέστης Αδαμίδης
Που να πάρει, το ήξερα. Μόνο αν τα είχα όλα άσπρα θα φαίνονταν. Αλλά μετά εμφανιζόταν άλλο πρόβλημα.

More
27 Nov 2010 23:58 #85017 by rafor
Γαματο!!Τωρα πιστευω το προφιλ σου ειναι πολυ πιο ωραιο απ' οτι ηταν πριν!Ολα πλεον ειναι ευδιακριτα και η εικονα ειναι μαμιστερη!Και το intro απο το sonic ειναι αφασιακο!

More
28 Nov 2010 12:17 #85029 by thanasis
Πραγματικα το φοντο πισω ειναι φανταστικο και η ολη ιδεα πολυ καλη. :D :icon applaud:

More
22 Aug 2011 19:20 #97629 by call of duty
παιδια μια ερωτηση καιγομαι!intro μπορω να φτιαξω απο το youtube ή πρεπει να μπω αλλου για να φτιαξω?