Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ευχαριστώ! Τσεχία είχα συνέντευξη από εταιρεία ανάπτυξης, πέρασα και από την 2η συνέντευξη και μέχρι εκεί. Αλλά χαίρομαι που πηγαίνω στην Κύπρο.Blood Prince wrote: Φοβερό το βίντεο ! Καλή σταδιοδρομία ! Απ'οτι γνωρίζω και η Τσεχία είναι πολύ καλή χώρα για όσους έχουν σπουδάσει πληροφορική...εφόσον γνωρίζουν την γλώσσα....βέβαια όσον αφορά την Κύπρο ούτε εκεί είναι ρόδινα τα πράγματα αλλά κάπως καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα αυτή την στιγμή.Εγώ από την άλλη για την ώρα μένω Ελλάδα και βλέπουμε....
Να 'σαι καλά.the_prophet1987 wrote: Ο καθένας έχει τους λόγους του που φεύγει απο τη χώρα και δεν είναι πάντα οικονομικοί.Όπως και να χει εγώ έχω μάθει να ζω με τα λίγα και σαν βοηθός συγκολλητή(σιδερά) είμαι σχετικά καλά.Με το γαμημένο το σύστημα εργασίας και ανταμοιβής που μας επέβαλαν κάποιοι και πρέπει να το ανεχόμαστε.Δεν είναι το κατάλληλο topic να το αναλύσω αυτό.Απλά θέλω να πω οτι δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια.
Οπότε φτάσαμε στην "ελεγχόμενη" οικονομική κατάσταση της χώρας που δεν βοηθάει τα επαγγέλματα τα οποία αναφέρει ο Μάνος.Και πολλοί αναγκάζονται να βρούν τη τύχη τους στο εξωτερικό.Δεν έχω τίποτα με αυτούς που φεύγουν απλά να σκεφτούν καλά αν αυτό είναι που θέλουν πραγματικά.
Για την κίνηση στις μεγάλες πόλεις.Αν και δεν έχω έρθει στην Αθήνα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη πότε,πότε και αυτό αυτό που βλέπω κάθε φορά δεν υπάρχει.Και βλέποντας αυτό το χάος,για μένα που δεν είμαι συνηθισμένος να ζω σε μεγαλουπόλεις λέω...σκέψου τι γίνεται στην Αθήνα.Φταίει οτι ο κόσμος είναι πάρα πολύς για μια πόλη.Επίσης δεν είναι το κατάλληλο topic για να εξηγήσω το γιατί συμβαίνει αυτό.
Λοιπόν Μάνο σου εύχομαι κι εγώ καλή σταδιοδρομία και μακάρι να βρείς έστω κάτι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.