Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

1ος διαγωνισμός για YouTubers από την Media Markt

More
08 Dec 2015 13:05 #172708 by Μάνος Γρυπάρης
Μέχρι σήμερα όπως ήδη γνωρίζετε, οι YouTubers στη χώρα μας βγάζουν κατά πλειοψηφία ελάχιστα χρήματα. Υπάρχουν καμιά δεκαριά κανάλια από entertainers που μπορούμε να πούμε ότι ζουν από αυτό και έχουν ένα μηνιαίο εισόδημα που αντιστοιχεί σε μια απλή part-time έως full time δουλειά.

Το σκηνικό αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει μελλοντικά, καθώς σήμερα έχουμε τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό για YouTubers στην Ελλάδα. Είτε είστε youtuber, είτε δεν είστε, το concept είναι απλό. Δημιουργήστε το δικό σας βίντεο και ανεβάστε το στο MMYouTubers.gr. Στο βίντεο κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Αναδείξτε το ταλέντο σας πάνω σε οποιαδήποτε θεματολογία και δείξτε κάτι το ενδιαφέρον.

Τα δώρα
Οι 20 πρώτοι νικητές που θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία, θα έχουν την ευκαιρία να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Media Markt και την Digital Minds, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα YouTube networks στην Ελλάδα. Οι 3 πρώτοι νικητές κερδίζουν ένα ταξίδι στο YouTube Space Studio στο Λονδίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερες εταιρείες στρέφονται προς το YouTube για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες αντί για την τηλεόραση. Είναι ένας φθηνότερος τρόπος διαφήμισης έναντι της TV, αλλά και πιο αποδοτικός, καθώς ελέγχεις πλήρως τις προβολές κάθε βίντεο. Ο διαγωνισμός αυτός της Media Markt και της Digital Minds πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μόνο την αρχή. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι τέτοιοι διαγωνισμοί και εμπιστοσύνη εταιρειών προς το μέσο της Google, καθώς πλέον κατά την άποψή μου στο target group 10-40, περισσότερο παρακολουθεί σήμερα το YouTube παρά την τηλεόραση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2015 17:45 - 08 Dec 2015 17:53 #172725 by Blood Prince
Από ότι είδα στις προϋποθέσεις δεν επιτρέπεται να ανεβάσω βίντεο με λογότυπο π.χ activision ή να υπάρχουν κάποια πνευματικά δικαιώματα.Ακόμα και να έχω παίξει εγώ κάποιο παιχνίδι και θέλω να το ανεβάσω θα μου λένε πως υπάρχουν πνευματικά διακαιώματα.

Οπότε μάλλον θα έπρεπε να φτιάξω βίντεο κάνοντας τον "ηθοποιό" ή τον "Cameraman".Γιατί δεν ξέρω κάποιο game που να μην έχει πνευματικά δικαιώματα ακόμα και να το έχω δημιουργήσει εγώ το βίντεο.

Επίσης το νέοι youtubers δεν μου κολλάει..δηλαδή μήπως θα πρέπει να δημιουργήσω καινούριο κανάλι με άλλο email ; Προφανώς δεν μπορώ να συμμετέχω καθώς είμαι μέλος εδώ και χρόνια,

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Dec 2015 17:53 by Blood Prince.

More
08 Dec 2015 21:33 #172737 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Επιτελους ευκαιριες για τους νεους youtubers!!

More
08 Dec 2015 22:08 - 09 Dec 2015 01:01 #172742 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote: Από ότι είδα στις προϋποθέσεις δεν επιτρέπεται να ανεβάσω βίντεο με λογότυπο π.χ activision ή να υπάρχουν κάποια πνευματικά δικαιώματα.Ακόμα και να έχω παίξει εγώ κάποιο παιχνίδι και θέλω να το ανεβάσω θα μου λένε πως υπάρχουν πνευματικά διακαιώματα.

Οπότε μάλλον θα έπρεπε να φτιάξω βίντεο κάνοντας τον "ηθοποιό" ή τον "Cameraman".Γιατί δεν ξέρω κάποιο game που να μην έχει πνευματικά δικαιώματα ακόμα και να το έχω δημιουργήσει εγώ το βίντεο.

Επίσης το νέοι youtubers δεν μου κολλάει..δηλαδή μήπως θα πρέπει να δημιουργήσω καινούριο κανάλι με άλλο email ; Προφανώς δεν μπορώ να συμμετέχω καθώς είμαι μέλος εδώ και χρόνια,

Ε ναι, εννοειται οτι δεν μπορεις να ανεβασεις βιντεο με το gameplay του Fallout 4 λογω πνευματικων δικαιωματων αλλα μπορεις να παρεις την καμερα εξω, να τραβας πλανα και τα φτιαξεις κατι προσωπικο κι ας βγει μετριο. Εγω παλι σκεφτομαι να παρω ενα μικροφωνο να τραγουδησω καραοκι (μπορει να βγαλω και δισκο στο μελλον αν με δει καποιος κυνηγος ταλεντων :lol: ). Το τι εχω δει στο youtube δεν περιγραφεται, ο καθενας βγαζει ο,τι του κατεβει και παιρνει τ'αναλογα σχολια απο κατω βεβαια. ;)
Last edit: 09 Dec 2015 01:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
08 Dec 2015 22:33 #172745 by Αντώνης Δελησάββας
Πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να ασχοληθεί....Χμμμμ....Και είχα κάτι ιδέες τώρα τελευταία...

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
09 Dec 2015 02:45 #172765 by Μάνος Γρυπάρης
Τα βίντεό σας τα ανεβάζετε στο www.mmyoutubers.gr . Απλα δειτε το "Οροι συμμετοχης". Οσοι ειστε 14 και πανω μπορείτε να συμμετάσχετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Dec 2015 13:32 #172774 by Nikoleta
Χιχιχιχιχιχι ηδη έχω σκεφτεί κάτι.... :evil: