Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Επεισόδιο 18A: Βασίλης Σεφεριάδης (sefe) |
|
97 | 48% |
Επεισόδιο 18B: Πάρης Αγγελίδης (ParisN7Dragon) |
|
105 | 52% |
Total number of voters: 122 | |||
Only registered users can participate to this poll |
συμφωνω απολυτα μαζι σου.Landogar wrote: Πάρης διότι η συλλογή του είναι τεράστια.
Απ'οτι βλεπω ψηφιζουν νεα ατομα οποτε στανταρ ο Βασιλης θα εχει βαλει ολη του την παρεα να ψηφισει.Ειναι σαν να συγκρινουμε Smart με Lamborghini.
Νομίζω ο καθένας ψηφίζει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια..Για κάποιον αυτά μπορεί να είναι το πλήθος των games, για άλλον η ύπαρξη και μόνο συγκεκριμένων games, για άλλον η φάτσα του συμμετέχοντα και τα χόμπι του κ.ο.κ...Δε μας περιορίζει κάποιος με ποιο κριτήριο να ψηφίσουμε και νομίζω οι περισσότεροι κοιτάμε την συνολική εικόνα που μας άφησε τόσο το άτομο όσο και η συλλογή του (απο games και όχι μόνο). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο sefe μου δημιούργησε την εικόνα ενός πιο ολοκληρωμένου Gamer που παράλληλα ασχολείται και με ένα άκρως ενδιαφέρον χόμπι.. Έτσι λοιπόν η συλλογή του μου φαίνεται πιο τίμια και αυθεντική και τον ψήφισα.. Το άλλο παιδί (προσωπική πάντα άποψη) έχω αμφιβολίες για το αν έχει τερματίσει το 50% των τίτλων του (η εικόνα που μου έβγαλε, η οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα)..Και ένα τελευταίο: αν ο διαγωνισμός αφορούσε αποκλειστικά το πλήθος των παιχνιδιών που κατέχει κάποιος τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για ψηφοφορία..Θα κέρδιζε πάντα ο τύπος με το βιντεοκλάμπ..Acquiescence wrote:
Αυτό ακριβώς.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πραγματικά!Sotiris_AEK wrote: Ψηφίζω Πάρη γιατί έχει τεράστια συλλογή , απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα...
Κι εγώ γουστάρω Dragon Ball αλλά...δεν...έχει ξεφύγει ο Πάρης σε παγκόσμιο επίπεδο.
batface wrote:
Νομίζω ο καθένας ψηφίζει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια..Για κάποιον αυτά μπορεί να είναι το πλήθος των games, για άλλον η ύπαρξη και μόνο συγκεκριμένων games, για άλλον η φάτσα του συμμετέχοντα και τα χόμπι του κ.ο.κ...Δε μας περιορίζει κάποιος με ποιο κριτήριο να ψηφίσουμε και νομίζω οι περισσότεροι κοιτάμε την συνολική εικόνα που μας άφησε τόσο το άτομο όσο και η συλλογή του (απο games και όχι μόνο). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο sefe μου δημιούργησε την εικόνα ενός πιο ολοκληρωμένου Gamer που παράλληλα ασχολείται και με ένα άκρως ενδιαφέρον χόμπι.. Έτσι λοιπόν η συλλογή του μου φαίνεται πιο τίμια και αυθεντική και τον ψήφισα.. Το άλλο παιδί (προσωπική πάντα άποψη) έχω αμφιβολίες για το αν έχει τερματίσει το 50% των τίτλων του (η εικόνα που μου έβγαλε, η οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα)..Και ένα τελευταίο: αν ο διαγωνισμός αφορούσε αποκλειστικά το πλήθος των παιχνιδιών που κατέχει κάποιος τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για ψηφοφορία..Θα κέρδιζε πάντα ο τύπος με το βιντεοκλάμπ..Acquiescence wrote:
Αυτό ακριβώς.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πραγματικά!Sotiris_AEK wrote: Ψηφίζω Πάρη γιατί έχει τεράστια συλλογή , απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα...
Κι εγώ γουστάρω Dragon Ball αλλά...δεν...έχει ξεφύγει ο Πάρης σε παγκόσμιο επίπεδο.
VanEpis wrote: Συγχαρητήρια και στους 2!Ψήφισα Πάρη.
Έκπληξη μου έκανε το πόσο κοντά στους ψήφους είναι οι διαγωνιζόμενοι.
Ο διαγωνισμός είναι Game Maniac και όχι Anime Maniac ή οτιδήποτε άλλο. Τα "κριτήρια" του διαγωνισμού είναι απλά και μέχρι ένα σημείο, πιστεύω, κοινά για όλους. Το πόσο ολοκληρωμένο σαν άτομο σε κάνουν τα χόμπυ σου και οι ασχολίες σου (πέραν του gaming)δεν έχει καμία σχέση με το τι gamer είσαι.
Αν στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος έχει αμφιβολίες για το ποιος πρέπει να κερδίσει, τι να πω...
Αν εννοεις για τον εαυτουλη σου το κομπλεξ το εχετε καποιοι που πιστευετε οτι η γη ειναι επιπεδη και περιμενετε οτι θα πειστει κι ολος ο υπολοιπος κοσμος.piratemagician wrote: Ερε κατι κομπλεξ που βγαζουν ορισμενοι στη διαφορετικη αποψη..Μα να μη μπορουν να παραδεχτουν με τιποτα οτι καποιος προτιμαει κατι αλλο..Sefe απο μενα..