Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ευχαριστούμε!aliengoa wrote: Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ, ΔΕΝ υπάρχει άλλο site Που να μοιράζει τόσα δώρα.
Την προηγούμενη μπλούζα την έχω σημειώσει όπως και την σημερινή οπότε θα σε ειδοποιήσουμε με PM. Killzone HD σου έστειλα γιατί 2ο game δεν γίνεται.Vasilis wrote: Την μπλούζα την δηλώνω από εδώ?
Οκ ξέρουμε ότι το αγαπάτε. Θα το φροντίσουμε από τον Φεβρουάριο που θα έχουμε χρόνο. Επίσης πιστεύω ότι οι περισσότεροι προτιμούν online games αντί για Quiz. Όχι ότι δεν έχουν και τα δύο χαβαλέ. Απλά τώρα το Quiz με την εκπομπή θα ήταν καλύτερος συνδυασμός.andreaskal13 wrote: ειμαι λιγο off-topic, το ξερω, αλλα θελουμε Gameworld Quiz Season 2!!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
kiraine wrote: Μα εμένα τότε γιατί μου μπήκαν μόνο 50?..για το δώρο θα ειδοποιηθούμε με mail?
Συμμετοχή ακροατή χωρίς mic: 50xpVasilis wrote:
kiraine wrote: Μα εμένα τότε γιατί μου μπήκαν μόνο 50?..για το δώρο θα ειδοποιηθούμε με mail?
διότι 50 δήλωσες :
(Είμαι μέσα με 50 Xp (κλειστό μικρόφωνο λόγω τελείως κλειστού λαιμού από γρίπη) ...θα θελα darksiders...)
και νομίζω το darksiders δεν δίνεται ξεχωριστά διότι είναι σε πακέτο.
Τα κατεβάζεις κανονικά τα παιχνίδια από το link. Απλά να έχεις κάπου το url άμα θες να τα ξανακατεβάσεις.BruceWayne92 wrote: στο link που μου δοθηκε για το δωρο το παταω και με παει στην σελιδα του humble.μολις παταω ομως εκει που λεει για τα steam keys μου βγαζει αυτο "Orders need to exceed a minimum price for Steam keys to be available. However, you can still download the soundtracks from the list below." τι κανω τωρα??
Ωχ, τώρα που είδα και τα δικά μου είναι τα soundtracks. Το πακέτο με το darksiders και company of heroes πήρες;BruceWayne92 wrote: δεν κατεβαινει κανενα παιχνιδι απο τα λινκ.με πεταει σε μια σελιδα και το μονο που μπορω να κατεβασω ειναι τα soundtrack.