Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
18 May 2010 17:45 #72272 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote:

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Εγώ λιώνω λίγο στον υπολογιστή χαλαρώνοντας μετά το πρώτο πανελλαδικό μάθημα και μετά θα πάω να διαβάσω το επόμενο.

Ετσι παιδί μου αυτομορφώσου :P

Και εγώ μια απο τα ιδια...

Άσε ρε, τι κουλό θέμα. Στην αρχή κοίταζα σαν χάνος! :P Πάλι καλά που εξηγούσε κάπως τον όρο στο κείμενο που μας είχαν δώσει οπότε το έσωσα.

Εξηγούσε, δεν εξηγούσε, εγώ αντέγραψα το κείμενο με άλλα λόγια.
Πάντως, τώρα που μιλάμε έχω ανοίξει άλλη μια καρτέλα στο youtube και έχω βάλει να παίζει το theme το guile.

[youtube:5vvkjubn]
[/youtube:5vvkjubn]

Επίσης, περιμένω να περάσουν 54 λεπτά για να μπορέσω να δω τη συνέχεια από το επεισόδιο που βλέπω στο gogoanime. Λογικά τώρα είμα γύρω στα 45, οπότε δεν αργεί πολύ ακόμη. Ή μαλλον θα κάνω επανεκκίνηση το modem για να αλλάξει ΙΡ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 18:47 #72276 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Tι κάνετε ΤΩΡΑ?
Προετοιμασία για την Eurovision :cool:

More
07 Jun 2010 00:11 #73381 by MariaZ
Replied by MariaZ on topic Tι κάνετε ΤΩΡΑ?
Λιώνω στο forum, παίζω 3-4 παιχνίδια στο fb, περιμένω μετά μανίας email (που λογικά τέτοια ώρα δε θα έρθει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και μόλις τελείωσα το μαγείρεμα για αύριο. Φακές.

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

More
07 Jun 2010 15:12 #73421 by Μπάμπης Χαραλάμπους

maria_zzZZzz wrote: Φακές.

Μπλιαξ :P Εχω εφαγα ενα ωραιότατο κοκκινιστο και λέω να τελειωσω επιτέλους το preview του need for speed: world.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2010 15:25 #73424 by Άγγελος Φασούλης
Αργείς πολύ και πλησιάζει το LBP 2! :roll: Καλά χτες πήγαμε σε μία βάπτιση και ήπιαμε κάτι ρακές και τώρα το κεφάλι μου είναι κουδούνι, με το ζόρι πήγα και έγραψα το πρωί.

More
07 Jun 2010 15:55 #73427 by Andr
Replied by Andr on topic Tι κάνετε ΤΩΡΑ?
τωρα βλεπω το αποπανω ποστ και σκεφτομαι πως να πεισω το μανο να δωσει το lbg2 στο bigboss για review

More
07 Jun 2010 17:51 #73430 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν παω να πέσω απο κανενα γκρεμο λέω εγω;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2010 19:49 #73434 by Άγγελος Φασούλης

kammeno souvlaki wrote: τωρα βλεπω το αποπανω ποστ και σκεφτομαι πως να πεισω το μανο να δωσει το lbg2 στο bigboss για review

Souvlaki λες να κάνουμε ένα post για να ψηφίσουμε ποιόν θέλουμε να κάνει το review;

More
07 Jun 2010 21:40 #73446 by thanasis
Replied by thanasis on topic Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

draginfable wrote:

kammeno souvlaki wrote: τωρα βλεπω το αποπανω ποστ και σκεφτομαι πως να πεισω το μανο να δωσει το lbg2 στο bigboss για review

Souvlaki λες να κάνουμε ένα post για να ψηφίσουμε ποιόν θέλουμε να κάνει το review;

Αν θυμαστε ειμαι και γω μεσα για να δωσει το review tou lbp 2 στον BigBoss...Το ειχα στειλει και στην εκπομπη... :mrgreen: :mrgreen: Εγω παντως τωρα εκτος απο του οτι ειμαι στο forum παραληλα διαβαζω και για τις εξετασεις για αυριο... :rolleyes:

More
07 Jun 2010 21:44 #73447 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote:

draginfable wrote:

Αν θυμαστε ειμαι και γω μεσα για να δωσει το review tou lbp 2 στον BigBoss...Το ειχα στειλει και στην εκπομπη... :mrgreen: :mrgreen: Εγω παντως τωρα εκτος απο του οτι ειμαι στο forum παραληλα διαβαζω και για τις εξετασεις για αυριο... :rolleyes:

Άμα θέλετε να με καταδικάσετε σε τετοια τιμωρια καντε το αλλου εδώ το τοπικ λεει τι κανετε τωρα.

Εγω μολις τωρα ολοκληρωσα την παραγγελια μου για το MGS: PeaceWalker απο το America το οποίο κυκλοφορησε σημερα ;)