Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Nikolis wrote:
BigBoss wrote:
Nikolis wrote: Εγώ λιώνω λίγο στον υπολογιστή χαλαρώνοντας μετά το πρώτο πανελλαδικό μάθημα και μετά θα πάω να διαβάσω το επόμενο.
Ετσι παιδί μου αυτομορφώσου
Και εγώ μια απο τα ιδια...
Άσε ρε, τι κουλό θέμα. Στην αρχή κοίταζα σαν χάνος! Πάλι καλά που εξηγούσε κάπως τον όρο στο κείμενο που μας είχαν δώσει οπότε το έσωσα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
maria_zzZZzz wrote: Φακές.
kammeno souvlaki wrote: τωρα βλεπω το αποπανω ποστ και σκεφτομαι πως να πεισω το μανο να δωσει το lbg2 στο bigboss για review
Αν θυμαστε ειμαι και γω μεσα για να δωσει το review tou lbp 2 στον BigBoss...Το ειχα στειλει και στην εκπομπη... Εγω παντως τωρα εκτος απο του οτι ειμαι στο forum παραληλα διαβαζω και για τις εξετασεις για αυριο...draginfable wrote:
kammeno souvlaki wrote: τωρα βλεπω το αποπανω ποστ και σκεφτομαι πως να πεισω το μανο να δωσει το lbg2 στο bigboss για review
Souvlaki λες να κάνουμε ένα post για να ψηφίσουμε ποιόν θέλουμε να κάνει το review;
8@no$ wrote:
Αν θυμαστε ειμαι και γω μεσα για να δωσει το review tou lbp 2 στον BigBoss...Το ειχα στειλει και στην εκπομπη... Εγω παντως τωρα εκτος απο του οτι ειμαι στο forum παραληλα διαβαζω και για τις εξετασεις για αυριο...draginfable wrote:
Souvlaki λες να κάνουμε ένα post για να ψηφίσουμε ποιόν θέλουμε να κάνει το review;