Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
21 Oct 2009 21:46 #62788 by doxitis
Kαλως ηρθατε παιδια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2009 18:17 #62934 by Νικολής Ασημάκης
Welcome to the party. Ώπα, και κοπέλα βλέπω. Πόσο καιρό έχουμε να δούμε; Αρκετό νομίζω. Καιρός να κάνουν οι κοπελιές ένα δυναμικό comeback μπας και επιστρέψουν οι παλιές καλές ημέρες! :D

More
22 Oct 2009 19:19 #62944 by lavezzi7
Καλώς τα παιδιά,Καλώς τα...3-0 !!! :mrgreen:
Το site θα σας αρέσει σίγουρα μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ελληνικό site για games κάθε τύπου!

More
02 Dec 2009 07:38 #66097 by Θάνος Βουτσίνος
Καλώς σας βρίσκω.

Είμαι ο Θάνος. Τώρα όπου ναναι γίνομαι 26(15/12/1983). Από Θεσσαλονίκη. Ειδικότητα μου η μουσική και όπου ναναι εκπαιδεύομαι στο να έχω και 2η ειδικότητα, την ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ.

Μιλώ Ελληνικά, Αγγλικά και Ιαπωνικά(Τώρα Κυρακή 6/12 δίνω εξετάσεις Ιαπωνικής Γλώσσας για 3ο Kyuu).

Ασχολούμαι πολύ με τα παιχνίδια κονσόλας τελευταία, κυρίως του playstation και πιο κυρίως μόνο Ιαπωνικά. Είμαι και αθλητής Kendo(Ιαπωνική Ξιφασκία) 1 χρόνο εδώ στο Χαρίλαου στο Γήπεδο του Άρη, όπου έχω φτάσει τώρα 3ο Kyuu.

More
02 Dec 2009 11:35 #66113 by Andr
καλως τους.πανικος θα γινει στο site \:D/

More
02 Dec 2009 13:26 #66123 by antonis 21
δεν ειμαι και τοσο καινουριος απλα τωρα ειδα το θεμα και ειπα να πω ενα για..λοιπον σμουτσ(για),και ξεχασα να πω...<<για χαρα>>. :mrgreen: :wink:

More
03 Dec 2009 03:39 #66182 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλωσήρθατε! Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματια στους κανόνες του forum!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jan 2010 12:25 #67644 by redkwstas
Γεια σας και απο μενα.Με λενε Κωστα ειμαι βαμενος Ολυμπιακος και gamer!!!

More
06 Jan 2010 13:34 #67650 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Κλείνω ένα μήνα σχεδόν στο φόρουμ και ακόμα να συστηθώ. Με λένε Νίκο, είμαι φανατικός Παναθηναϊκος, λίγο ΠΑΣ Γιάννινα, και πολύ gamer, PC gamer. Τέλος, είμαι ο ανήλικος Νικολάκης... και μόλις τελείωσα. :cool:

PC user forever !!!

More
15 Jan 2010 20:35 - 16 Jan 2010 00:23 #67958 by quicky
Χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη του site και καλώς σας βρήκα!

Το όνομά μου είναι Σπύρος και μεγάλη μου αρρώστια τα games και οι υπολογιστές.
Το μικρόβιο το κόλλησα οταν απέκτησα, πριν απο αρκετά χρόνια, το πρώτο μου υπολογιστή, έναν Amstrad CPC 6128 (έγχρωμο παρακαλώ). Δυστυχώς η αρρώστια δεν λέει να με αφήσει μέχρι και σήμερα, αφού πριν απο λίγες μέρες ο Άγιος Βασίλης μου έφερε ένα Playstation 3!

Αγαπημένη όλων των εποχών όμως και καμάρι της συλλογής μου είναι η αθάνατη Amiga 500 :icon bow: , την οποία διατηρώ μέχρι σήμερα και κάνει παρέα με τα υπόλοιπα 5 αδερφάκια της (Amiga πάλι). Α ρε αθάνατο Sensible Soccer !!! :fball:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς λοιπόν σε όλα τα μέλη και όλους τους Amigaδες που ξέρω οτι υπάρχουν στο site!!!
Last edit: 16 Jan 2010 00:23 by quicky.