- Thank you received: 533
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Divine Raiden wrote: Δεν είμαι της κονσόλας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.Είχα PS1 και 2 και είχα λιώσει αλλά μέχρι εκεί.Με κέρδισε το PC μετά.Αν και κάποια exclusive θέλω πάρα πολύ να τα παίξω ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνουν το βήμα και θα βγάλουν και κάποια και στα PC(χλωμό αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
Divine Raiden wrote: Το θετικό για εμένα στις κονσόλες είναι ότι μπορείς να παίζεις με το παρεάκι σου πιο άμεσα ενώ με το PC να κάνεις lan είναι λίγο δύσκολο,πόσο μάλλον αν μιλάμε για desktops.Άλλη φάση ρε παιδί μου να μαζευτείς ας πούμε και να παίξεις Pro ή οτιδήποτε άλλο σε μια μεγάλη οθόνη και άλλο στην οθόνη(αν και εδώ μπορείς να βάλεις αρκετά μεγάλη οθόνη αρκέι να κάθεσαι μακριά) του PC.Είναι άλλη αίσθηση.
Divine Raiden wrote: Ναι γίνεται,το κάνω εγώ για ταινίες κυρίως.Συνδέω το laptop στην TV και απολαμβάνω Απλά τα laptops θέλουν δυνατό κεφάλαιο για να μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλες αναλύσεις και απαιτητικά games.
Divine Raiden wrote: Εγώ στο desktop είμαι με Nvidia Geforce 9600 GT οπότε σε νιώθω απόλυτα.Αφού έπαιζα και BF3 στα medium να μην παραπονιέμαι.Βασικά αφού παίζει και τόσα games 7 χρόνια τώρα και ευχαριστώ να λέω και δεν το έχω πειράξει καθόλου.Αν πάρω PC θα γίνει τρελό γλέντι,έχω 15 games να παίξω άνετα.