- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Panteiakos wrote: Όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης και ιστορίας στο Πάντειο. Γουστάρω απίστευτα αυτό που σπουδάζω και νιώθω ότι με βοηθάει στο να γίνω και καλύτερος άνθρωπος και να καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Μάλλον το έχω πάρει λίγο πιο σοβαρά από ότι πρέπει αλλά είναι οκ. Για προοπτική δουλειάς χλωμό αλλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ γιατί αν είσαι από τους καλύτερους σε κάτι ακόμα και εκπαιδευτής νεροσκουλικων να είσαι δεν χάνεσαι. Το πανεπιστήμιο ακόμη και αν εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ζω την φοιτητική ζωή από πλευρά διασκέδασης δεν παύει να είναι μια πολύ δημιουργική φάση της ζωης αλλά και συνάμα μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες στιγμές από θέμα παρέας και γέλιου. Λίγο διάβασμα παραπάνω στο σχολείο φτάνει και αν μπεις σε σχολή που γουστάρεις αυτό που σπουδάζεις δεν πρόκειται τίποτα να σε χαλάσει.
Sir_A_K wrote: Αν θες την άποψη μου άρχισε να δίνεις αρκετό βάρος και στη διασκέδασή σου... Αυτά τα χρόνια δε θα τα ξαναζήσεις και πιστεψέ με αξίζει να αφήσεις και 2-3 μαθήματα πίσω για να κάνεις κάτι διαφορετικό!!! ’λλωστε στο τέλος αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές που έχουμε ζήσει και δε λέει όταν θα σκέφτεσαι τι έκανες στο πανεπιστήμιο να υπάρχει ένα μεγάλο κενό...