Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
ilovegames wrote: Όπως βλέπετε δεν έχω ιδιαίτερα ενδιαφέρον username, όπως και στα games έτσι και σε sites κάνω 3 ώρες να επιλέξω name, ωστόσο στο gameworld ήθελα να βρω ένα γρήγορο γιατί όταν το πρωτοβρήκα είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να συμμετέχω άμεσα, οπότε έβαλα κάτι που έδειχνε την αγάπη μου για τα παιχνίδια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Η ιστορία του username μου είναι πολύ σύντομη κι απλή. "Dovahkiin" σημαίνει "Dragonborn" και η λέξη είναι παρμένη απ' το Elder Scrolls V: Skyrim, το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ουσιαστικά είναι ο χαρακτήρας που έχεις στο παιχνίδι. Αρχικά είχα σκεφτεί ένα άλλο username σχετικό κι αυτό με το Skyrim, αλλά συνειδητοποίησα ότι το έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ ( ), ευτυχώς όμως είχα και δεύτερη επιλογή και επέλεξα αυτό.
Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Η ιστορία του username μου είναι πολύ σύντομη κι απλή. "Dovahkiin" σημαίνει "Dragonborn" και η λέξη είναι παρμένη απ' το Elder Scrolls V: Skyrim, το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ουσιαστικά είναι ο χαρακτήρας που έχεις στο παιχνίδι. Αρχικά είχα σκεφτεί ένα άλλο username σχετικό κι αυτό με το Skyrim, αλλά συνειδητοποίησα ότι το έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ ( ), ευτυχώς όμως είχα και δεύτερη επιλογή και επέλεξα αυτό.
Στον an arrow in the knee θα αναφέρεσαι.
Εγώ αρχικά δεν ήξερα πραγματικά απο που προέρχεται το username σου ούτε του an arrow in the knee αλλά έχοντας παίξει 350 ώρες μαζί και τα main quests το αντιλήφθηκα.
Warning: Spoiler!Κάθε φορά που πάω στο throat of the world (High Hrothgar πιο συγκεκριμένα) κάποιοι μοναχοί λένε αυτή την λέξη συνέχεια.
Οσο για το an arrow in the knee έχω λιώσει στα γέλια απο τον τρόπο που χρησιμοποιείται η φράση στο παιχνίδι.