Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Συμφωνώ πολύ καλή ιδέα,χάρη σ'αυτό πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν και προβλήματα στις συναλλαγές.general656 wrote: Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει ΠΆΡΑ πολύ στις συναλλαγές και στην εμπιστοσύνη των χρηστών για μελλοντικές συναλλαγές !! Μπράβο πολύ καλή ιδέα !
Όταν λες "μία φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο" τι εννοείς?Zaratoth wrote: Θα πρότεινα να αλλάξει σε μια φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο. Δηλαδή εγώ τώρα για να κάνω σχόλια σε άτομα από τα οποία έχω τσιμπήσει παιχνίδια μέσω φόρουμ, πρέπει να το κάνω σε διάστημα 4-5 ημερών. Δεν ξέρω βέβαια πως το έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάνω την πρόταση αυτή.
Χμμμ , νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου γιατί όντως στο τέλος θα ξεχάσεις με ποιους έκανες συναλλαγές και δεν θα πάρουν καν reputation . Νομίζω πως θα έπρεπε να εφαρμόσουμε κάτι ανάλογοZaratoth wrote: Θα πρότεινα να αλλάξει σε μια φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο. Δηλαδή εγώ τώρα για να κάνω σχόλια σε άτομα από τα οποία έχω τσιμπήσει παιχνίδια μέσω φόρουμ, πρέπει να το κάνω σε διάστημα 4-5 ημερών. Δεν ξέρω βέβαια πως το έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάνω την πρόταση αυτή.
Οι αγγελίες που θα βάλεις δεν έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση.fits79 wrote: Πως ακριβως δουλευουν οι αξιολογησεις & και μπορουμε να βαλουμε αγγελιες που ειναι σχετικες με παιχνιδια και παιχνιδοκονσολες?
Π.χ. αγγελια για bluray player ή hifi μπορουμε να βαλουμε?