Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dead Space 3

More
07 Feb 2013 13:07 #120095 by Βασίλης Καμακάρης
Dead Space 3: Glitch για άπειρα αντικείμενα

Κάντε cheat και κερδίστε άπειρα αντικείμενα. Η απάντηση στα DLC!
Διαβάστε περισσότερα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2013 05:18 #120137 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα το demo του Dead Space 3 και μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα από τα Horror στοιχεία. Οι Necromorphs είναι πιο γλοίωδεις και τρομαχτικοί από ποτέ! Τα αναπτάντεχα περιστατικά στο περιβάλλον που σας τρομάζουν σε κάθε σας βήμα είναι εξίσου θετικό, όπως και η εξέλιξη του crafting από τα weapon parts που βρίσκετε.

Δεν μου άρεσε όμως που είδαμε μία από τα ίδια στους παρακάτω τομείς:
- Πανομοιότυπη μηχανή γραφικών (Visceral engine)
- Το user interface έχει τις γνωστές ιδιοτροπίες του που προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου (κάποιοι μπορεί να τις θεωρείτε ατμοσφαιρικές, οπότε πάσο)
- Δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάποια επιπλέον ποικιλία στο gameplay

Όπως και να 'χει, ο Παντελής που θα αναλάβει το review θα έχει και τον τελευταίο λόγο. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Feb 2013 13:49 #120147 by Βασίλης Καμακάρης
Μάνο από ένα demo η γνώμη που θα έχουμε θα είναι προσωρινή. Επειδή από horror στοιχειό γνωρίζω καλά θα το δοκιμάσω σήμερα που το έχω στα χεριά μου. Ελπίζω να δω κάτι καλό.

More
08 Feb 2013 17:10 #120154 by Παντελής Δασκαλέλος
Πρώτες εντυπώσεις από το gameplay καθώς "καθάρισα" τα τέσσερα πρώτα chapters τα ξημερώματα, με σβηστά τα φώτα και με headphones για όσο το δυνατόν πιο "ρομαντική" ατμόσφαιρά. Η engine με απογοήτευσε και εμένα. Όχι πως τα γραφικά είναι άσχημα, αλλά δεν εντυπωσιάζουν. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι η έκδοση για Xbox 360 έχει προβάδισμα σε αυτό τον τομέα, αλλά θα πρέπει να το ξανατσεκάρω για να εκφέρω άποψη. Το Horror στοιχείο είναι αμείωτο, αν και οι βετεράνοι της σειράς ξέρουν καλά από ποιο σημείο θα σας την πέσουν τα Necromorphs και γενικώς οι όποιες τρομακτικές σκηνές είναι προβλέψιμες. Εδώ περίμενα κάτι παραπάνω για να είμαι ειλικρινής.

Τώρα όσο για το Survival στοιχείο, τουλάχιστον στα μεσαία επίπεδα δυσκολίας είναι απλά ανύπαρκτο. Τα πυρομαχικά είναι άπειρα, όπως και τα med packs. Έχεις τόσα πολλά που τα πουλάς για να αγοράσεις components για το crafting και πάλι έχεις γεμάτο inventory. Όσον αφορά την Α.Ι από την μια πλευρά στους human αντιπάλους είναι τραγική -ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις σκοπευτικές τους ικανότητες- ενώ στα necromorphs κινείται στα πλαίσια που είχαμε συνηθίσει.

More
08 Feb 2013 18:54 #120158 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ παίζοντας το Dead Space 3 ένιωσα πολύ άνετα. Είχα δίπλα το πράσινο τσάι και τα πατατάκια και έπαιξα χαρούμενα δύο φορές το demo. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρόμαξα ενώ περίμενα κάτι που θα μου προκαλούσε...το λιγότερο αγωνία!

Το gameplay ήταν απλό και ξεκάθαρο. Έπρεπε να μαζέψω resources και να σκοτώσω κανένα τέρας...αν έκανε την εμφάνισή του....Αυτό εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Μου φαίνεται ότι αυτό, θα οδηγήσει τους παίχτες στο να επικεντρωθούν στα όπλα και την στολή τους και όχι τόσο στην ιστορία του game. Όπως είπε και ο Παντελής, η Α.Ι ήταν πολύ καλή στους εχθρούς αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο είναι απαίσια στους συμμάχους σας!

More
08 Feb 2013 22:34 #120166 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Glamorous wrote: Είχα δίπλα το πράσινο τσάι και τα πατατάκια και έπαιξα χαρούμενα δύο φορές το demo.

Φαντάζομαι πως έγινε το χειριστήριο... :P

More
09 Feb 2013 01:32 #120169 by Χριστιάνα Θάνου
Χαχαχα, που να το δεις πως γίνεται όταν έρχονται τα σουβλάκια :P

More
14 Feb 2013 14:48 #120382 by Βασίλης Καμακάρης
Dead Space 3 review

Δώστε τέλος στην απειλή των Necromorphs μια για πάντα.

Διαβάστε το σχετικό review

Παντελής Δασκαλέλος

More
15 Feb 2013 19:07 #120473 by Βασίλης Καμακάρης
Το Dead Space 3 το έχω πάρει για PC και όταν το ξεκίνησα το menu μου φάνηκε κλασικό με τα σχεδία και του ήχους να το συμπληρώνουν. Αρχικά το game μας παρουσιάζει ένα video με το τι έχει συμβεί στην ιστορία για όσους δεν γνωρίζετε την ιστορία θα σας πρωτινά να παίξετε το παιχνίδι και να δείτε τις ταινίες. Πάμε στον πρόλογο εκεί ξεκινάμε με τον Tim έναν στρατιώτη που έχει ως αποστολή να βρει ένα αντικείμενο και να το παραδώσει στον αρχηγό του όταν το καταφέρνει ο αρχηγός του τον πυροβολεί στο κεφάλι και στην συνεχεία αυτοκτονεί ο ιδίως. Συνεχίζουμε στην ιστορία του παιχνιδιού και στον Isaac Clarke βλέποντας τον σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με θεά, αδεία μπουκάλια και μια σκισμένη φωτογραφία με την Ellie.

Αμέσως γνωρίζουμε και τους άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού οπού ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό κατά του Isaac σε αυτό το σημείο μου θύμιζε ταινία δεκαετίας 80 με 90 που διαδραματίζετε στο μέλλων. Η ατμοσφαίρα του παιχνιδιού ήταν όπως έπρεπε και τόνιζε πολύ την δράση. Μέτα από αυτό το σκηνικό καταφέρνει ο Isaac να ξεφύγει και αναζητά την Ellie σε ένα εγκαταλειμμένο διαστημικό σταθμό. Εκεί είδα ένα διαφορετικό είδος necromorph ένα σάπιο κουφάρι με ποδιά και σκυλιά με πλοκάμια έτοιμα να σε κάνουν ελβετικό τυρί με τα καρφιά τους.

Η αλήθεια είναι πως είδα και νέα χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα όπως ότι το φως από το κράνος έλαμπε σαν φακός , μπορούσε να σκύψει και να κάνει βουτιά για να αποφύγει μια πιθανή επίθεση.Αν και κουραστικά λίγο μέχρι το chapter 8 που ξεκινάει και το demo (μονό η αρχή είναι και μετά ξεκινάει προς το τέλος του 9 chapter). Πάντως στο 8 chapter γέλασα γιατί σε μια σκηνή ο Isaac ψάχνοντας την Ellie βρίσκει τα συντρίμμια του σκάφους και βρίσκει ένα πτώμα μέσα στο χιόνι εκεί ο φίλος μας άρχιζε να σκάβει με μανία και τελικά βλέπει ότι είναι ένας από το πλήρωμα που είχε πεθάνει (είχε αφαιρεθεί το μισό του κεφάλι και όταν το κοίταξε είπε με ανακούφιση "thx god".

Από τι παρατήρησα στο demo έχουν αφαιρέσει πράγματα από ορισμένα σημεία που έχει το game. Σχετικά με το glitch στο 8 chapter δεν με βοήθησε ιδιαιτέρα στα resources αλλά στα πυρομαχικά και στην ζωή ήταν ότι πρέπει. Για να μην πολύλογο αφίσα πίσω μου δυο scavengers (θαυματουργά είναι τα άτιμα και συνέχισαν το έργο τους. Δυο καλά σημεία στα chapters 8 και 9 για να αφήσετε τα scavengers, στο 8 είναι ένα σπηλαίο και στο 9 ένα garage.

Για τα νέα necromorphs έχω να προτείνω μια στρατηγική ειδικά στα κοκαλιάρικα που τρέχουν κιόλας. Έχουν ένα μειονέκτημα ότι πάνε όλα μαζί εκμεταλλευτείτε το. Πρώτα επιβραδύνετε την ταχύτητα και ρίξε μια βολή στα κεφαλιά αρκεί. Τώρα σχετικά με τα όπλα θα σας πρότεινα για τους ανθρώπους και για τα μεγάλα necromorphs ένα πολυβόλο με ότι αντικείμενα θέλετε. Για τα necromorphs μονό το κλασικό πιστόλι με μια λεπίδα από κάτω είναι ο τέλειος συνδυασμός. Δύστυχος έχω καταφέρει να φτάσω sto chapter 10 οπότε θα το τελειώσω πάντως δυο πράγματα θέλω να δω το τέλος και πως θα καταλήξουν ο Isaac και η Ellie.

More
08 Mar 2013 18:05 #121421 by Βασίλης Καμακάρης
Dead Space 3: Awakened DLC

Ναι, γίνεται ακόμα πιο τρομαχτικό.[UPDATE 8/3]

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες