Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

American McGee's Alice

More
14 Jun 2011 20:34 #94615 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Κλείνοντας 11 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου, αναμένεται η κυκλοφορία του sequel εντός ολίγων ημερών και στην Ελλάδα. Με αφορμή την επιστροφή της σειράς στο site θα βρείτε review για τους δύο αυτούς τίτλους. Η Αλίκη εγκλωβισμένη στην ανάμνηση του θανάτου των γονιών της επιζητεί διαφυγή από τη μακάβρια εκδοχή της "Χώρας των Θαυμάτων". Ακούγεται περίεργο ; Διαβάστε τα άρθρα! (εντός ολίγου θα δημοσιευτεί link εδώ)

American McGee's Alice Review :
www.gameworld.gr/reviews/2-GameWorld/904-American_McGees_Alice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jun 2011 02:48 #94831 by Alex
Replied by Alex on topic American McGee's Alice
Το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει...
Ότι καλύτερο πιο προσεγμένο και εθιστικό έχω παίξει εδώ και πάρα πολύ καιρο... Τι να πω... Γραφικά υπέροχα όλα βουτηγμένα σε μία υπέροχη άρρωστημενη φαντασία (ώρες ώρες πραγματικά χαζεύεις). Μουσική απίστευτη... Χαρακτήρες μοναδικοί... Ιστορία σαγηνευτική. Όλα πλεγμένα εξαιρετικά σε αυτό το διαμάντι φαντασίας...
Το μόνο αρνητικό λίγο ο χειρισμός ο οποίος συνηθίζεται εύκολα μετά από λίγο...
Χωρίς να έχω παίξει το πρώτο απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟ...
Δε ξέρω τι θα κάνετε απλά παίξτε το...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Jul 2011 19:13 #95291 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι φοβερό παιχνίδι. Ειδικά το στυλ του (αν είσαι φαν του Tim burton) είναι μοναδικό. Βέβαια καταντάει λίγο επαναλαμβανόμενο το platforming... Τέλωσπάντων για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το άρθρο.