Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil: Operation Raccoon City

More
01 Apr 2011 02:45 #91569 by Μάνος Γρυπάρης
Έρχεται το έκτο επεισόδιο της σειράς Resident Evil.

[youtube:1z0gwecp]
[/youtube:1z0gwecp]

Μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν σχετικά με τις HD εκδόσεις των Resident Evil 4 και Code Veronica, τώρα πλέον αρχίζει να επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές ότι η Capcom ετοιμάζει και το έκτο Resident Evil.

Η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το development της νέας αυτής έκδοσης, φέρεται να είναι η Slant Six, γνωστή από την σειρά SOCOM: Navy SEALs. Το σκηνικό θα διαδραματίζεται το 1998. Βάση σεναρίου, ο ιός T-virus είχε τότε διαρρεύσει από την εταιρεία Umbrella Corporation. Ο ρόλος σας θα είναι να ελέγξετε ένα από τα τέσσερα μέλη μιας ομάδας ασφαλείας της Umbrella, να καλύψετε τα στοιχεία που ενοχοποιούν την εταιρεία σας και να σκοτώσετε τόσο ζόμπο, όσο και επιζώντες. Συν τις άλλοις, θα έχετε να αντιμετωπίσετε και τους Αμερικανούς στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.

Το Resident Evil: Operation Raccoon City αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο για Playstation 3 και Xbox 360, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα υπάρξει αργότερα κάποιο port για PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2011 23:20 #103076 by Άγγελος Φασούλης
trailer του Heroes mode στο multiplayer.

[youtube:3ckrkgw1]
[/youtube:3ckrkgw1]

Οκ και κάπου εδώ έγινε σίγουρο πως θα το πάρω! ADA WONG!

More
09 Jan 2012 23:31 #103606 by Άγγελος Φασούλης
Just WOW!

[youtube:1795eq8o]
[/youtube:1795eq8o]

More
30 Mar 2012 17:13 #106316 by eliminator

Το Resident Evil έγινε...πιο Action!

Review

Μάνος Γρυπάρης

More
13 Jun 2012 17:27 #109142 by eliminator
Απολύσεις στο Resident Evil: Operation Raccoon City

Η Καναδική Slant Six απολύει τους developers της.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
16 Apr 2013 18:39 #122919 by Βασίλης Καμακάρης
Κάτι που διέκρινα σε σχέση με άλλα game της σειρά είναι ότι το professional mode ήταν απίστευτα γέλιο σε σχέση με τα άλλα. Πιο εύκολο μου ήταν να κάνω το story S+ rank στο professional πάρα το multi που στο hero mode μου έσπασε κυριολεκτικά τα νευρά άλλα το έκανα platinum δεν με νοιάζει θα αγοράσω και τα spec ops για να δω τι παίζει.

More
27 Jun 2013 23:58 #126890 by Μάνος Γρυπάρης
Το έκανες Platinum? Οκ είσαι ήρωας!

Πραγματικά ήταν τόσο απογοήτευση αυτό το παιχνίδι...οκ έχω παίξει όλα τα Resident Evil αλλά ποτέ δεν ήμουν fan της σειράς, το ομολογώ. Τουλάχιστον όμως παραδέχομαι ότι κάποια Resident Evil όπως το 4 και 5 αξίζανε. Το συγκεκριμένο δεν αξίζει. Το σενάριο ήταν τελείως ρηχό με χαρακτήρες και script που δεν θα ασχοληθεί κανείς σας, οι ερμηνείες άθλιες, ενώ από πλευράς γραφικών απογοητεύτικα καθώς η Slant Six Games μοιάζει...λες και η Capcom κατέβασε την δεύτερη ομάδα της να παίξει.

Το A.I. δουλεύει όποτε το θυμάται, cover system τραγικό, τι άλλο να ΜΗΝ ζητήσει κανείς? Αν δεν είχε και την ονομασία Resident Evil δεν πιστεύω ότι θα υπήρχαν πολλά sites να ασχοληθούν μαζί του για review.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jun 2013 00:24 #126895 by Παντελής Δασκαλέλος
Εμένα το Operatιon Racoon City μου άρεσε! Ήρεμα μην πέσετε να με φάτε :) Ο λόγος που θάφτηκε κυρίως είναι γιατί έφερε το όνομα Resident Evil στην πλάτη του και ήταν κάτι διαφορετικό απ΄ότι περίμενε ο κόσμος. Εγώ το είδα σαν ένα ακόμη Third-Person Shooters και αποφάσισα να το διασκεδάσω όσο μπορώ. Το σίγουρο είναι πως δεν φταίει τόσο η φύση του, όσο η δουλειά της Slant Six Games στο τεχνικό κομμάτι.

More
01 Mar 2015 13:59 #157445 by Γιάννης
Εμεινα λίγο πίσω!!! Ενα ακόμη για αγορα!!!