Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Asura's Wrath

More
28 Jan 2011 13:53 #88822 by Γιώργος Κορδώνης
Μπούφλες, ξύλο, νεύρα, κόκκινα μάτια, διαστημικοί βούδες, θεοί, δαίμονες, περίεργα τσιράκια που μοιάζουν αρκετά άσχημα, και πάνω απ'όλα, CYBER CONNECT 2!! Με την συνεργασία της Capcom μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του gaming development, βγάζει το Asura's Wrath, action game που από τα 2 trailer που έχω δει έχω ενθουσιάστει απίστευτα. Αν παίξατε το Ultimate Ninja Storm 2 και σας άρεσε, νομίζω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για σας. Δείτε ένα μικρό preview κάνοντας κλικ εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2011 13:40 #100988 by Άγγελος Φασούλης

Asura's Wrath: Κυκλοφορία & Τρέιλερ

Το νέο παιχνίδι δράσης της Capcom αποκαλύπτεται.

Το Asura's Wrath, ένα νέο παιχνίδι δράσης με αρκετά Ασιατικά στοιχεία, ανακοινώθηκε από την Capcom ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου του 2012 για PS3 και Xbox 360.

Developer είναι η Cyber Connect 2, μια Ιαπωνική προγραμματιστική εταιρεία που έχει δουλέψει για τις σειρές .hack και Naruto. Κεντρικό πρόσωπο είναι το Asura, ένας ημίθεος ο οποίος επιθυμεί να εκδικηθεί τον θάνατο της γυναίκας του.

[youtube:3ctzs0yd]
[/youtube:3ctzs0yd]

Την φωνή του Asura θα αναλάβει ο Liam O'Brien, ηθοποιός που έχει παίξει και σε ένα ανάλογο παιχνίδι δράσης, το Darksiders. Φυσικά θα υπάρχουν δύο ειδών voice acting, στην Ιαπωνική ή την Αγγλική γλώσσα, ώστε αν θέλετε να απολαύσετε και τον Ιάπωνα ηθοποιό. Στο Asura's Wrath θα υπάρχει κι ένας ακόμη διαθέσιμος χαρακτήρας, ο Yasha. Τέλος, διευκρινίστηκε ότι δεν θα υπάρξει multiplayer mode στο παιχνίδι, ωστόσο μελλοντικά θα κυκλοφορήσει κάποιο DLC.

Περισσότερα για το Asura's Wrath μπορείτε να διαβάσετε εδώ .

Μάνος Γρυπάρης

More
03 Nov 2011 02:17 #101010 by Vasilis Mavrikis
Replied by Vasilis Mavrikis on topic Asura's Wrath
O φιγουρατζης Ninja Gaiden.Μηδεν εμπνευση απο την Capcom.Ευχαριστω αλλα προσωπικα δεν θα παρω.

More
06 Nov 2011 17:35 #101099 by Βασίλης Δρέττας
καλουτσικο φαινεται αν και με τοσα παιχνιδια που ερχονται δεν θα μπορεσω να το τιμησω.

More
14 Nov 2011 23:13 #101410 by Παναγιώτης Σεντουκάς
και εδω βλεπουμε την crapcom να ξεφτηλιζεται σε νεα επιπεδα,συνεχιζωντας το προγραμμα της να πουλαει cheat codes,με το devastator pack για το assuras wraith

[youtube:16rl9b3w]
[/youtube:16rl9b3w]

πραγματικα σιχαμερο =D> ](*,)

More
24 Dec 2011 12:46 #103205 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Το πρωτο level του παιχνιδιου

[youtube:1kvt9lsv]
[/youtube:1kvt9lsv]

[youtube:1kvt9lsv]
[/youtube:1kvt9lsv]

ωραιο στο ματι,αλλα οσο gameplay και να δω,ποτε δεν ειμαι σιγουρος

στις δεκα του μηνα βγαινει και demo για την ιαπωνια.οποτε καιρος να ξεσκονησετε εκεινα τα ιαπωνικα account που εχετε στην ακρη

More
24 Dec 2011 13:48 #103208 by Βασίλης Βασιλός
Δεν ξερω,το θεωρω μεγαλη μουφα.Ουτε οι χαρακτηρες ειναι προσεγμενοι,ουτε το level απο πανω δεν δειχνει κατι καλο.Και η πλοκη απο αυτα που εχω διαβασει δεν λεει και πολλα.Γενικα το concept "θνητοι vs θεους" μονο το god of war πιστευω πως το εχει πετυχει.

More
12 Jan 2012 00:04 #103672 by Βασίλης Βασιλός
Βγηκε το demo για οποιον ενδιαφερεται να το δοκιμασει.Δεν με ενθουσιασε καθολου.Πολυ μονοτονο παιχνιδι,οτι να'ναι πλοκη και το ψεμα στο full (εδω το σπαθι του αλλου διαπερναει ολη την Γη :P ).

More
12 Jan 2012 00:08 #103673 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ ένα έχω να πω, τσάμπα κόπος το download.

More
12 Jan 2012 02:52 #103676 by Παναγιώτης Σεντουκάς
το κατεβασα απ το ιαπωνικο psn.μεγαλη απογοητευση(αλλα το περιμενα)το gameplay ειναι ξεφτιλα,χαλια shooting sections,χαλια μαχη,και qte που δεν εχουν καποια δυσκολια.ενταξει φτιαξατε τα naruto ultimate ninja storm,δεν χρειαζετε να κανετε ολα τα παιχνιδια σας ιδια.και παλι θα το νοικιασω,μου αρεσει το scale,η ιστορια φαινεται ενδιαφερουσα,και λατρευω το RAGE !!!