Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Prince of Persia: The Two Thrones

More
18 Feb 2006 13:54 #9105 by Tasos Georgos
Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον πλησιάζεις. Κάνει μάγια και περιστρέφονται γύρω από εμένα κάτι τεράστιες πέτρες...
:?:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2006 15:19 #9119 by Γιώργος
έχω παίξει το ντέμο και μου φάνηκε πολύ δύσκολος ο χειρισμός ρε γμτ.Με μπέρδευε πολύ σε συνδυασμό με την κάμερα που με ζάλιζε :oops:

More
23 Feb 2006 23:36 #9418 by dfsaf

TMND wrote: Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον πλησιάζεις. Κάνει μάγια και περιστρέφονται γύρω από εμένα κάτι τεράστιες πέτρες...
:?:

ώπα τώρα το είδα

τό ξέρω είναι δυσκόλο άκου την στρατηγική μου. για να τερμάτισεις το παιχνίδι χωρίς δυσκολιά.

1) φάση

Εδώ θα σου χρειαστεί πολύ η άμινα στις επίθεσεις του Βεζίρη.Όταν στάματαει χτύπα τον και ξάνα άμυνα.Μερικές φόρες θα πρέπει να αποφυγέις κάτι μπάλλες οι οποίες με άμυνα δεν απεκρούονται.Μόλις φτάσει στο 75 % ακολουθεί η δυσκολότερη φάση

2)Ο Βέζιρής είναι ψήλα και έχει βάλει κάποιες πέτρες να σε περικλοίουν.
Το κόλπο είναι απλό απλά χρείζετε κάλα αντανακλάστικα και μάτια.Θα χρείαστει να πηγαίνεις μπρόστα πίσω.Οτάν μία πέτρα πλησιάζει και είσαι κόντα σε κάτι κολώνες και δεν μπόρεις να πας αλλού απλά κάνε wall ran αλλά άμα έρχετε άλλη πέτρα κάνε jump.Οτάν είσαι περικυκλωμένος από δυο πέτρες.Φύγε προς την μεριά που δεν υπάρχει πέτρα.Οτάν θα κάταφέρεις να φτάσεις στον Βεζίρη κάνε του speed kill τρεις φόρες για να του κόψεις τα δύο φτερά και να τον χτυπήσεις πολύ δυνατα ώστε να ξεκινήσει η τρίτη φάση.

Την τρίτη δεν την λέω αφού δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί.Ελπίζω να σε βοηθήσει μιας και έκανά ότι μπορούσα

More
24 Feb 2006 05:02 #9436 by Αντώνης Κατρής

giorgos_pan wrote: έχω παίξει το ντέμο και μου φάνηκε πολύ δύσκολος ο χειρισμός ρε γμτ.Με μπέρδευε πολύ σε συνδυασμό με την κάμερα που με ζάλιζε :oops:

Όχι δα ρε συ... Είναι στα επίπεδα των άλλων δύο και σίγουρα πολύ πιο απλός από άλλα παρόμοια παιχνίδια όπως πχ το Tomb Raider... Όσο για την κάμερα τη βάζεις να ελέγχεται από το numeric keypad και όποτε δυσκολεύεσαι τη γυρίζεις αλλιώς παίρνεις ένα gamepad σαν του PS2 και είσαι κομπλε

More
02 May 2006 09:52 #11722 by Fevos Verganelakis
Omorfo paixnidaki ki afto, basika panefkolo alla kai poli mikro mou fanike...
basika, gia osous paiksane kai ta proigoumena, salata taxei kanei o prigipas, oute p kserei ti tou ginete.... telospadon,ego perimena kai kati perisotero apo to video termatismou...

More
30 May 2006 12:52 #13627 by Μάνος Νικολόπουλος
o filos mas o jullaras exei dikio.thelei prosoxi,geri amina,kali kinisi kai oso to dinaton fovero timing sto stealth kill.alla gia efoson exeis ftasei sto vesiri simenei oti to exeis liosei(san kai mena) opote to stealth kill sou erxetai pleon fisika.gia more info sintonisteite tin kiriaki 7-8 sto gamesradio.sigoura tha dothoun polles apantiseis....File Sir_A_K (an kai to ksereis)sto PC proteinetai Gamepad gia to POP3 opote kapos diorthonetai(oxi poli omos..

More
04 Jul 2006 22:17 #16306 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Το καλύτερο της σειράς! Φαντάζομαι ότι πλέον το έχετε τερματίσει αλλά για όσους δεν, ο βεζύρης θέλει στρατηγική, ελιγμούς και καλό χειρισμό του speed kill. Επίσης όλα τα sand tanks γεμάτα για slow down και reverse time. Επίσης υπομονή και επιμονή!!