Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Peace Walker 2

More
14 Jul 2010 19:39 #75211 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Επιβεβαιώθηκε το sequel του Metal Gear Solid: Peace Walker στο PSP.

Ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Metal Gear Solid: Peace Walker 2.

Ο Ιάπωνας δημιουργός, ανέπτυξε ως γνωστόν φέτος το Metal Gear Solid: Peace Walker, ένα από τα καλύτερα games για το PSP. Ως εκ τούτου, η Konami δεν θα μπορούσε παρά να του προσθέσει κι άλλη δουλειά στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά του.

Ο Kojima δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Η συνέχεια της σειράς Peace Walker θα είναι σημαντική. Θα είναι μια επανάσταση στον χώρο των games για κάθε πλατφόρμα. Θα μπορέσουμε να κάνουμε ότι δεν κάναμε με το πρώτο Metal Gear Solid: Peace Walker. Θα δείτε στη συνέχεια τι εννοώ."

Μετά από αυτό, πολλές φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν σχετικά με το αν το Metal Gear Solid: Peace Walker 2 θα κυκλοφορήσει και στο PS3 (με port στο PSP) ή σχετικά με το αν θα υπάρξει...3D έκδοση, πιθανότατα μαζί με ένα νέο 3D PSP. Φυσικά το τι πραγματικά συμβαίνει στo Τόκιο αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που μόνο ο Hideo Kojima κι η παρέα του γνωρίζουν.

Τελικά αυτός ο Kojima όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, έχει βαλθεί να μας γεμίζει με γρίφους. Τυχαίο; Δε νομίζω!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2010 02:43 #75221 by Στέφανος Τρίγγας
Είμαι συγκλονισμένος μετά από αυτήν την ανακοίνωση γιατί μετά από 60 ώρες Metal Gear Solid Peace Walker θα έχω την ευκαιρία να παίξω την συνέχεια αυτού του πάρα πολύ ΤΟΥΜΠΑΝΟ παιχνιδίου. Επλπίζω πάντος να δούμε πάλι ενα καλό σενάριο και από οτι διάβασα θα έχει καλύτερα γραφικά αλλά δεν κατάλαβα το τη εννοεί με το κάθε πλατφόρμα ο Hideo ,αλλά αφού θα έχει τον Big Boss το παιχνίδι θα είναι τέλειο.Αλλά τώρα που το σκέφτομαι η ιστορία αφού θα είναι μετά το Peace Walker θα είναι λογικά η ιστορία του Metal Gear και Metal Gear 2: Solid Snake δηλαδή θα δούμε εκείνο εκεί το πράμα που ήταν σαν κακοσχεδιασμένα πίξελ να ζωντανέυει με αληθινά γραφικά.Οπότε νομίζω οτι μπορούμε να περιμένουμε μια μάχη μεταξύ Solid & Naked Snake. Τώρα μετά από αυτήν την αναλαμπή θα πάω να στέιλω με σήματα Μορς (-... .- -... .. / --- / -.- --- .--- .. -- .- / - .... .- / ...- .- .-.. . .. / ... - --- / .--. . .- -.-. . / .-- .- .-.. -.- . .-. / ..--- / - .. -. / -- .- -..- .. / .--. --- ..- / . .. -..- .- -- . / -.. . .. / ... - --- / .--. .-. --- - --- / -- . - .- .-.. / --. . .- .-. / -- .- .-.. .-.. --- -.) την ιδέα μου στον Μπάμπη να την αναλήσουμε περαιτέρω το θέμα.

More
15 Jul 2010 02:47 #75223 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: -... .- -... .. / --- / -.- --- .--- .. -- .- / - .... .- / ...- .- .-.. . .. / ... - --- / .--. . .- -.-. . / .-- .- .-.. -.- . .-. / ..--- / - .. -. / -- .- -..- .. / .--. --- ..- / . .. -..- .- -- . / -.. . .. / ... - --- / .--. .-. --- - --- / -- . - .- .-.. / --. . .- .-. / -- .- .-.. .-.. --- -

Πωωωωω 2 λεπτα μου πήρε να το μεταφράσωκαι σου τω χω πει μην μου στελνεις μεγαλες προτασεις με Morse!

Πάντως συμφωνω και θελω να συμπληρώσω...
.- -. / . -..- . .. ... / -.. .. -.- .. --- / - --- - . / - --- ..- -... .- -. ---

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Jul 2010 02:53 #75224 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: Πωωωωω 2 λεπτα μου πήρε να το μεταφράσωκαι σου τω χω πει μην μου στελνεις μεγαλες προτασεις με Morse!

Πάντως συμφωνω και θελω να συμπληρώσω...
.- -. / . -..- . .. ... / -.. .. -.- .. --- / - --- - . / - --- ..- -... .- -. ---

Δεν ξέρω αυτή ειναι η πιο λογική εξήγηση που μπορώ να βρω για την συνέχεια της ιστορίας του Metal Gear Solid : Peace Walker γιατί μόνο αυτό το κομμάτι της ιστορίας δεν έχει εμφανηστεί και αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές τότε πάμε για άλλο ένα ΤΟΥΜΠΑΝΟ τίτλο της σειράς Metal Gear. :shock:

More
15 Jul 2010 02:54 #75225 by Νικολής Ασημάκης
Oooookaaaaay. Δεν το μεταφράζεται να καταλάβουμε και εμείς τίποτα; :P

More
15 Jul 2010 02:59 #75226 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Oooookaaaaay. Δεν το μεταφράζεται να καταλάβουμε και εμείς τίποτα; :P

TI?!?! Τολμας και ζητάς μετάφραση από πανω; Καλά ελεγα εγώ οτι δεν σας μαθαίνουν τίποτα στην θεωρητική!

Τέλοσπάντων ο Στεφανος ειπε οτι μπορει στο MGS:PW2 να δούμε οτι ειχαμε δει το 1987 αλλα σε τουμπανο γραφικά!

ενώ εγώ του απαντησα, αν ισχύει τοτε ΤΟΥΜΠΑΝΟ. :P

More
15 Jul 2010 03:01 #75227 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Oooookaaaaay. Δεν το μεταφράζεται να καταλάβουμε και εμείς τίποτα; :P

TI?!?! Τολμας και ζητάς μετάφραση από πανω; Καλά ελεγα εγώ οτι δεν σας μαθαίνουν τίποτα στην θεωρητική!

Τέλοσπάντων ο Στεφανος ειπε οτι μπορει στο MGS:PW2 να δούμε οτι ειχαμε δει το 1987 αλλα σε τουμπανο γραφικά!

ενώ εγώ του απαντησα, αν ισχύει τοτε ΤΟΥΜΠΑΝΟ. :P

Έτσι όπως τα λέει είναι και τώρα με συγχωρήτε αλλά πάω να παίξω άλλες 60 ώρες το Metal Gear Solid : Peace Walker.

More
15 Jul 2010 03:16 #75228 by Νικολής Ασημάκης

ThunderHawk wrote: Έτσι όπως τα λέει είναι και τώρα με συγχωρήτε αλλά πάω να παίξω άλλες 60 ώρες το Metal Gear Solid : Peace Walker.

Στο καλό και με τη νίκη.