Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Devilhunter_PS wrote: αν πατήσεις new game θα σου βγάλει την επιλογή. οσο για τα items βρίσκονται στο pause menu. Πήγαινε στο menu με τα αντικείμενα και θα τα βρείς
panan47 wrote:
Devilhunter_PS wrote: αν πατήσεις new game θα σου βγάλει την επιλογή. οσο για τα items βρίσκονται στο pause menu. Πήγαινε στο menu με τα αντικείμενα και θα τα βρείς
ευχαριστω πολυ φιλε μου τα βρηκα απλως νομιζα οτι μπορω να τα χρησιμοποιησω σε αλλο επιπεδο πιο δυσκολο κ οχι στο ιδιο γιαυτο δεν τα εβρισκα.μπορεις να μου πεις κ κατι αλλο μιας κ ξερεις?καποια items οπως η κουκουβαγια σε βοηθαει να βρεις θησαυρους,το ενεργοποιησα πρεπει να κανω κατι ή απο μονο του μου δειχνει?καποια δεν τα βρηκα εκανα κατι λαθος λες ή απλως τα εχασα?
panan47 wrote: βλακεια μου φαινεται η κουκουβαγια γιατι νομιζα οτι θα μου δειχνει πια δεν βρηκα στην πορια μου δειχνοντας καποιο μονοπατι ισως ωστε να μην ψαχνω καθε γωνια για κρυφα σεντουκια ή αντικειμενα.πρασινιζει παντα ή αν βρει κατι νεο?
εχω...
callisto's armet
poseidon's trident
the bones of ares
the kings ring
athena's owl
κ ολα τα..
minotaur horns
phoenix feathers
gorgon eyes
Devilhunter_PS wrote:
panan47 wrote: βλακεια μου φαινεται η κουκουβαγια γιατι νομιζα οτι θα μου δειχνει πια δεν βρηκα στην πορια μου δειχνοντας καποιο μονοπατι ισως ωστε να μην ψαχνω καθε γωνια για κρυφα σεντουκια ή αντικειμενα.πρασινιζει παντα ή αν βρει κατι νεο?
εχω...
callisto's armet
poseidon's trident
the bones of ares
the kings ring
athena's owl
κ ολα τα..
minotaur horns
phoenix feathers
gorgon eyes
Σε κάθε playthrough δείχνει ότι υπάρχει απ την αρχή...
βασικά σου λείπου 2 ακόμα. το ένα είναι αυτό που παίρνεις από το sex minigame και το άλλο είναι ένα special δωράκι που παίρνεις από το Temple of Zeus