Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider 9

More
20 May 2009 05:02 #52992 by Νίκος
Tomb Raider 9 was created by Νίκος

Νέο Tomb Raider ετοιμάζει η Eidos, το οποίο και ανέθεσε στη Crystal Dynamics για μια ακόμη φορά, αλλά κάτω από τη στέγη της SquareEnix πια, μετά τη μεταξύ τους συμφωνία. Σε συνέντευξη του Ian Livingstone στο site GamingIndians δήλωσε...
"To Underworld ικανοποίησε τις προσδοκίες του, αλλά είναι περίεργη η αγορά αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν αρκετά PS3 ή XBOX360 στο κόσμο, όπως υπήρχαν (παλιά) PS2 και PSone. Το hardware είναι αρκετά ακριβό και το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνεται. Υπάρχουν αναμφίβολα προκλήσεις, αλλά σαν franchise, δεν νομίζω πως η Lara έχει πάρει την κατρακύλα. Εδώ που τα λέμε, η δημοσιότητά της συνεχίζει να αυξάνεται. Κανένα παιχνίδι δεν ήταν θεικό΄το Angel of Darkness ήταν το μελανό σημείο στη καριέρα της. Αν κοιτάξετε τις ταινίες, ο James Bond έχει επιβιώσει 40 ολόληρα χρόνια. Δεν ήταν όλες αυτές οι ταινίες υπέροχες, αλλά ο χαρακτήρας του παραμένει δυνατός. Το επόμενο Tomb Raider, νομίζω, θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους και θα αναζωογονήσει το franchise. Υπάρχουν μερικά αξιοπρόσεκτα σημεία που δουλεύουμε στο επόμενο Tomb Raider που θα σας κάνουν να πείτε, "Ω Lara, σ'αγαπώ τόσο πολύ"

Στη συνέντευξή του επίσης αναφέρθηκε στις συγκρίσεις που κάνει ο κόσμος με το Uncharted: Drake's Fortune. Ο ίδιος δήλωσε..
"Νομίζω δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε το Drake's fortune με το Tomb Raider. Σίγουρα πρόκειται για δυο single player παιχνίδια περιπέτειας, αλλά το Uncharted εστιάζεται σε ένα νησί και στις μάχες, ενώ το Tomb Raider δεν εστιάζεται μόνο σε μάχες΄ είναι περισσότερο puzzle, εξερεύνηση και ανακάλυψη, και επεκτείνεται (η ιστορία) σε περισσότερες περιοχές από το ένα νησί (του Uncharted). Πιστεύω, ότι το Uncharted μοιάζει περισσότερο με το Gears of War παρά με το Tomb Raider. Είναι σπουδαίο παιχνίδι, αλλά νομίζω το Tomb Raider ανήκει σε διαφορετικό επίπεδο, και είναι εξίσου, αν όχι καλύτερο, παιχνίδι από το Uncharted κατά τη γνώμη μου."

Ολόκληρη τη συνέντευξη, με αναφορές στα thief 4, deus x 3, batman arkham asylum, hitman, kane and lynch (game & movie) αλλά και νέα της ίδια της εταιρείας, θα τη βρείτε στο παρακάτω link.

Ian Livingstone's Interview

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2009 18:36 #53054 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Tomb Raider 9
Τιποτα επισημο ομως δεν εχει βγει για καινουργιο Tomb Raider.Οταν βγει λογικα θα βγαλουν καποια ανακοινωσει στο Gameworld για αυτο.

More
20 May 2009 19:38 #53060 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η αληθεια ειναι πως περιμενουμε με αγωνια το καινουργιο Tomb Raider οχι γιατι ειμαστε φανατικοι, αλλα περισσοτερο για να δω κατα ποσο επηρεαστηκε το παιχνιδι απο την Square Enix, η οποια τα τελευταια 2 χρονια οτι αγγιζει το καταστρεφει ολοσχερως...

More
21 May 2009 02:25 #53082 by Νίκος
Replied by Νίκος on topic Tomb Raider 9

Freak wrote: Η αληθεια ειναι πως περιμενουμε με αγωνια το καινουργιο Tomb Raider οχι γιατι ειμαστε φανατικοι, αλλα περισσοτερο για να δω κατα ποσο επηρεαστηκε το παιχνιδι απο την Square Enix, η οποια τα τελευταια 2 χρονια οτι αγγιζει το καταστρεφει ολοσχερως...

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα rpg της Square το οποίο ή έχει βγεί ή θα βγεί στο Playstation3 και το οποίο μοιάζει εκπληκτικά με το Final Fantasy.Συνεχώς ξεχνάω να το ψάξω στο youtube επειδή όταν το θυμάμαι να το δω δεν θυμάμαι την ονομασία του.
Μήπως κατάλαβες σε ποιό αναφέρομαι Freak; :lol:

More
21 May 2009 03:25 #53088 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Προφανως αναφερεσαι σε αυτο www.gameworld.gr/community/viewtopic.php?f=58&t=2430 . Οντως μοιαζει πολλα υποσχομενο, αν και απο την Square-Enix δεν περιμενω τιποτα αλλο εκτος απο υπερφιαλλες δηλωσεις σχετικα με προχειροφτιαγμενα και αλλοπροσαλα παιχνιδια του ποδαριού.

Ελπιζω να βγω ψευτης βεβαια, αυτη τη φορα.