Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Red Faction: Guerrilla

More
12 Apr 2009 16:38 #52127 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Ενα πολύ καλό third-person shooter, επεσε στα χερια του GameWorld και το ξεζουμισαμε. Αφου λιωσαμε την πρωιμη εκδοση του παιχνιδιου, μπορουμε με ασφαλεια να πουμε οτι το να ελεγχεις τεραστια ρομποτ με τα οποια σκορπας τον ολεθρο παντου, ειναι πολυ ικανοποιητικο. Συντομα θα ανεβασουμε και το preview του πολλα υποσχομενου αυτου παιχνιδιού.

**Διαβάστε το Review ΕΔΩ .**

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2009 17:42 #56094 by Μάνος Γρυπάρης
Με προβλημάτισαν η δυσκολία του (καθώς στις κοντινές μάχες πέφτεις κάτω για πλάκα) και οι λιγοστές ενδείξεις που έχει στα objectives. Εκεί είναι πολύ χύμα. Ειδικά αν σηκωθείς και φύγεις από το objective τότε είναι λες και βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά και δεν κάνεις απολύτως τίποτα (δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη να σας καθοδηγήσει).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2009 00:58 #56112 by Petros
Replied by Petros on topic Red Faction: Guerrilla
έμενα με διστάζει να το πάρω γιατί ο προηγούμενος τίτλος Red faction ήταν FPS .... και το οτι το έκαναν Third person .. δεν ξέρω αν είναι καλό

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Jul 2009 09:55 #56113 by Stathis Yannacopoulos
Καλό παιχνιδάκι με οκ multiplayer. Δεν με δυσκόλεψε τραγικά οταν μπήκα στο κλίμα αν και κάποiα λάθη τα πλήρωσα ακριβά. Σε κάποια σημεία γίνεται χαμός απο εχθρούς. Με λίγη προσοχή και με την βοήθεια των οχημάτων για replenish health είναι οκ. Έχω ελευθερώσει 2 απο τους 5 sector.. Λογικά πιο πέρα θα είναι όντως ψιλοπαλούκι αν λάβω υπόψη μου τον τρόπο που αυξάνει η δυσκολία. Αν και έχω καιρό να παίξω Μάνο... τουλάχιστον για να βρεις τις αποστολές έχει path finding και μετά εικονίδια πάνω στα σημεία που πρέπει να κάνεις πράγματα. Τουλάχιστον στις standar αποστολές δεν μπορώ να πω οτι αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Έχω βέβαια μερικές μέρες να παίξω αλλα δεν θυμάμαι να με δυσκόλεψε σε αυτόν τον τομέα. Jack έρχεται δύσκολος χειμώνας.. αν δεν σου περισσεύουν χρήματα μη το πάρεις. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι το εναλακτικό οκ.. Πάντως αν έχεις live γιατί δεν κατεβάζεις ενα demo να δεις απο πρώτο χέρι το gameplay του.