Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Prototype

More
11 Apr 2009 17:55 #52102 by Κώστας Παραδιάς
Ιδέ το βίντεο λαέ του GameWorld και πόθησε!

Gameplay
[youtube:ciadjia0]
[/youtube:ciadjia0]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2009 14:28 #52313 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παντως εμενα το συγκεκριμενο παιχνιδι με εκανε να αναρωτηθω, ποτε ειδαμε τελευταια φορα εναν υπερηρωα που να εχει υπερδυναμεις και παραλληλα να μπορει να πεταει ελευθερα? Ποτε! Εδω θα μπορειτε να τρεχετε γρηγορα, να σπατε τα παντα και παραλληλα να πετατε κατα βουληση με αψογο χειρισμο.

Αυτο το στοιχεια απο μονο του, κατα τη γνωμη μου ειναιθ αρκετα για να με κανει να αγορασω το παιχνιδι και να το δω με διαφορετικο ματι. Πλησιαζει και η κυκλοφορια του, τον Ιουνιο συγκεκριμενα, οποτε θα μπορω να κρινω και καλυτερα.

More
20 Jun 2009 04:42 #54487 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Sorry guys, αλλά το παιχνίδι υστερεί παντού.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jun 2009 04:58 #54488 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Prototype
Booooooooooring. Μάνο δεν ξέρω πόσο μακριά το έφτασες (αν δηλαδή το τελείωσες) αλλά στο κανονικό επίπεδο δυσκολίας στα 3/4 του παιχνιδιού δεν είναι τόσο τραγικά εύκολες οι αποστολές. Έχει κάποιο challenge. Τα γραφικά.. Το παιχνίδι έχει για εμένα outdated γραφικά και καθόλου ικανοποιητικό draw distance. Επίσης για τα γραφικά που έχει είναι αδικαιολόγητα βαρύ σε κάποια σημεία (ειδικά στις contested περιοχές). Τα κτήρια χάρτινα και ελάχιστα destructable πράγματα. Έχει αρκετούς περισσότερους κλώνους στον δρόμο απο το gta πχ και αν προσέξεις πέρα απο τα βασικά μοντέλα τα υπόλοιπα έχουν αρκετές ατέλειες. Το gta βγήκε 1 χρόνο και 2 μήνες πιο πριν και έχει ανώτερα γραφικά απο ένα παιχνίδι του 2009. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.. Το 7.6 είναι γεναιόδωρο. Για εμένα 7/10 με καλή διάθεση.
Στα θετικά το γεγονός οτι μπορείς να προσεγγίσεις τις αποστολές με stealth η rambo τρόπο.

Overhyped.. ooh.. yes! ΤΑΠΕΙΝΗ μου άποψη. Προς τους αγαπητούς φίλους της νομιμότητας.. Αν έχετε περιορισμένο budget αφήστε το να περάσει καθώς έρχεται δύσκολο 4 μηνο με πολλούς ποιοτικούς τίτλους απο Σεπτέμβρη ως Δεκέμβριο.

More
24 Aug 2009 10:36 #58884 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ωραίο, μου άρεσε πολύ!!!

More
07 Sep 2009 20:36 #60320 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Prototype
Το σενάριο πάντως δε κατάλαβα γιατί το κατακρίνετε?
Πρωτότυπο δεν είναι σαν ιδέα?? :/

Υ.Γ.: Δε το έχω παίξει για να κρίνω... Απ' όσα έχω διαβάσει μόνο μιλάω..

More
18 Jun 2014 13:04 #145865 by Μάρκος Ασκανιάν
Απίστευτα προβληματικό το σύστημα μάχης αλλά parkour & flying δεν έχω ξανακάνει σε game. Λίγη προσοχή να είχε δωθεί και θα ήταν all time classic.

Adododo!!!