Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αssassin's Creed ΙΙ

More
07 Apr 2009 23:27 #52002 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Νέες πληροφορίες για το Assassin's Creed 2

To νέο Assassins φροντισε ετσι ωστε να εξελιχτει και να δωσει σε ολους τους gamers αυτα που ζητανε. Καταρχην το δευτερο μερος της σειρας δεν περιλαμβανει τον Altair αλλα τον Ezio και τοποθετειται στην χωρα της Ιταλίας. Οι Developers αποφασισαν να αλλαξουν το κατα κανονα βαρετο με gameplay με 1-2 καλες προσθηκες.

Γι αυτο θα μπορειτε να κολυμπατε και να εξερευνειτε υποθαλλασια μερη. Πληροφοριες λενε οτι μεταμφιεζεστε και καρφωνετε τους περιεργους τυπους ακομα και αν βρισκεστε σε μεγαλο υψομετρο(αυτο κατι λεει :wink: )

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2009 00:23 #52003 by Fovos
Replied by Fovos on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Malon 8a einai polu wraio. Kai pote 8a kikloforisi akoma den xeroume?

More
08 Apr 2009 01:50 #52004 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εκτιμαται περιπου στο 1ο τετραμηνο του 2010...Εχουμε ακομα μελλον.

More
08 Apr 2009 14:17 #52012 by Nickltd
Replied by Nickltd on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Ότι και να πούνε δεν μπορώ να τούς πάρω στα σοβαρά. Το πρώτο AC ήταν τόσο hyped και φαινόταν στην θεωρία φανταστικό αλλά για εμένα ήταν μεγάλη αποτυχία. Από τα πιο βαρετά και επαναλαμβανόμενα παιχνίδια που έχω παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε τόσο καλές βαθμολογίες από τόσα site.

Κάτι μου λέει ότι επειδή όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι με το πρώτο AC μπορεί και να μην βελτιώσουν το gameplay του AC2 εκεί που πρέπει.

More
08 Apr 2009 16:31 #52014 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δεν ειδα τιποτα το Groundbreaking...Και μπραβο σου που το λες, λιγοι παραδεχονται οτι ειχε μεγαλο hype και δεν ανταποκριθηκε...

More
02 May 2009 17:22 #52510 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Oι πρωτες HQ εικονες του Assassin's Creed 2

Κανοντας κλικ στον τιτλο του post μπορειτε να δειτε τις πρωτες καλες εικονες του νεου Assassins. Βιαστειτε ομως γιατι η Ubisoft κανει πολεμο, κατεβαζοντας τις εικονες του παιχνιδιου της απο παντου! Το νεο παιχνιδι φαινεται πολυ ομορφο, με τον Ezio να κολυπμπαει και να εχει δωσοληψιες με τον Leonardo Da Vinci!

More
20 May 2009 04:50 #52989 by Νίκος
Replied by Νίκος on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Μετά απο την απογοήτευση του πρώτου-και μάλιστα απο την Ubisoft!!!-δεν νομίζω οτι θα του δώσω άλλη ευκαιρία...
Τι 1-2 νέες προσθήκες;Ριζική ανανέωση θέλει αυτό το χάλι :lol:

More
05 Jun 2009 15:03 #53779 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δείτε το Demo του Assassin's Creed 2

Το νεο παιχνιδι της Ubisoft έκανε το γυρο του θριαμβου αναμεσα στους δημοσιογραφους της Ε3 2009. Ιδιως με την αφιξη του demo, η τρελα μερικων ανεβηκε στα υψη. Παρακολυθηστε ενα εκτενες αποσπασμα απο το gameplay και απο των καινουριων στοιχειων, οπως η ικανοτητα τπυ πρωταγωνιστη να πεταει και τα Double-Kills.

[youtube:m8dyplvz]
[/youtube:m8dyplvz]

More
05 Jun 2009 18:48 #53783 by Νικολής Ασημάκης
Τολμώ να πω πως μου το περιμένω πιο πολύ και από το πρώτο, ειδικά με όλες αυτές τις αλλαγές!

More
06 Jun 2009 01:47 #53793 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Φαινεται πιο καλοδουλεμενο και με καλυτερο AI. Ασε που επιτελους κολυμπαει..!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.