Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saw: The videogame

More
07 Feb 2009 15:13 #50344 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η Konami αγορασε το Franchise SAW

Σαν να μην μας εφταναν οι ανωμαλιες στο Cinema, τωρα η Konami θελει να μεταφερει το ψυχανωμαλο αυτο ''Θριλερ'' και στις κονσολες. Ομολογω πως αυτη η κινηση δεν μου αρεσει καθολου και ειμαι καθετος στο να μην κυκλοφορησει ποτε. Ειναι απο τα λιγα εργα που αντιπαθω και κυριολεκτικα δεν εχει να προσφερει τιποτα εκτος απο παρανοια και καποια βιαια ενστικτα των σεναριογραφων, οι οποιοι για να σκεφτουν τετοια σαδομαζοχιστικα πραγματα, πρεπει να εχουν το λιγοτερο, εγκεφαλικες ανεπαρκειες.

Anyway, μη σας κουραζω, ξερω οτι καποιοι απο εσας θα χαρειτε αν βγει και σε videogame. 'God is watching u'

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2009 15:38 #50346 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ποτέ δεν μ'άρεσαν τα Saw. Έχω ακούσει βέβαια ότι μόνο το 1 και το 2 "λένε" κάτι. Όσο για το παιχνίδι θα μου είναι εντελώς αδιάφορο μιας και υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα που έχουν το ίδιο concept (π.χ. Resident Evil, Silent Hill).

More
07 Feb 2009 19:13 #50349 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Saw: The videogame
O θεος να μας φιλαει,αμα βγει κατι τετοιο θα αποχωρισω οικειοθελως ως gamer :lol: .Kατα την γνωμη μου ειναι πολυ υπερβολικο,τωρα αν σε καποιους τους αρεσει no problem,ο καθενας με τα γουστα του....

More
07 Feb 2009 20:08 #50350 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί να αποχωρίσεις ως gamer? Να δείξεις την αντίθεσή σου "βοηθώντας" το να πατώσει στις πωλήσεις μπας και βάλουν μυαλό! :P

More
08 Feb 2009 14:24 #50360 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σωστος, ή μπορεις να κανεις μια δέηση στον κυριο και να καταστραφουν ολα τα δισκακια

More
08 Feb 2009 19:45 #50370 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Saw: The videogame

Freak wrote: Σωστος, ή μπορεις να κανεις μια δέηση στον κυριο και να καταστραφουν ολα τα δισκακια

Καθολου κακη ιδεα,δεν το ειχα σκεφτει,μπορει να πιασει τοπο.. :lol:

More
07 Aug 2009 18:30 #58067 by kiiraklis94
Replied by kiiraklis94 on topic Saw: The videogame
Γιατί ρε παιδιά τόσο αντίθετοι με την σειρά SAW. Είναι μία απο τις πιο ωραίες και ψυχαδελικές σειρές. Μπορεί να υπάρχουν κάποια μπερδέματα στην ιστορία... αλλα παραμένει φοβερό. Ειδικά τα δύο πρώτα της σειράς είναι εκπληκτικά.!!! :D

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
07 Aug 2009 19:35 #58069 by Νικολής Ασημάκης

kiiraklis94 wrote: Γιατί ρε παιδιά τόσο αντίθετοι με την σειρά SAW. Είναι μία απο τις πιο ωραίες και ψυχαδελικές σειρές.

Αν συμφωνήσω με το πρώτο συνδετικό "ψυχα-" και προσθέσω τη λέξη "ανώμαλο" θα είμαι πολύ κακός; :roll:

More
08 Aug 2009 00:16 #58077 by Stathis Yannacopoulos
Το saw είναι μια χαρά ταινία γι'αυτούς που γουστάρουν splatter movies και ειδικά δε σε όσους γεννήθηκαν στις αρχές τις 10ετιας του 80 και πριν και πέτυχαν σε καλή ηλικία ταινίες όπως το Hellraiser, braindead κ.α με την μόνη διαφορά οτι απο το SAW απουσιάζει το υπερφυσικό. Αν και σαφως μετα το 2 οι υπόλοιπες 3 ταινίες είναι υπερβολικές και χάνουν την πρωτοτυπία τους δεν παύει να είναι οκ ταινίες. Αν και δεν περιμένω πολλά απο το παιχνίδι έχω μια περιέργια να δω πως θα είναι.

Και όπως είπε ο Θρυλικός Pinhead

"Do I look like someone who cares what God thinks"

:twisted:

More
08 Aug 2009 01:08 #58085 by Νικολής Ασημάκης
Τι να πω... Ουδέποτε υπήρξα φαν των σπλαττερ. :P