Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ghostbusters: The Video Game

More
24 Jan 2009 19:28 #50105 by Μάνος Γρυπάρης
Η Atari ανακοίνωσε ότι το Ghostbusters: The Video Game, η σύγχρονη έκδοση το ομώνυμου παιχνιδιού (είχε να εμφανιστεί απ' την εποχή του NES) θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου 2009. Το παιχνίδι αυτό δημιουργείται με αφορμή τα 25 χρόνια επετείου των Ghostbusters από την ημέρα δημιουργίας τους. Τπ development έχουν αναλάβει οι προγραμματιστικές εταιρείες "Terminal Reality" και "RedFly".

[img

Το παιχνίδι έχουν επιμεληθεί γνωστοί σεναριογράφοι και σπίκερ της σειράς. Θα έχει action στοιχεία κι εσείς θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός νέου μέλους στην ομάδα εξόντωσης φαντασμάτων "Ghostbusters". Στο οπλοστάσιό σας θα έχετε ειδικά όπλα και gadgets για να ανιχνεύετε και να εξοντώνετε τα φαντάσματα.

Το Ghostbusters: The Video Game θα κυκλοφορήσει σε PS3, PS2, Xbox 360, PC, Wii και DS στις 19/6.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2009 00:21 #50116 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πω πω, δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος, αλλα ''ολα αυτα'' τα παιχνιδια μου φαινονται 2ης διαλογης. Τελευταια οι μετριοτητες πανε συννεφο. Μαλλον ακλαφτο θα παει κι αυτο.

More
06 May 2009 12:49 #52590 by Χρήστος Αρμυριώτης
Αποκλειστικά σε κονσόλες της Sony το Ghostbusters

[youtube:3agrh2w9]
[/youtube:3agrh2w9]

Τελικά η Sony ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Atari για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού. Αρχικά λέγεται ότι θα βγουν στην αγορά οι εκδόσεις για PS2 και PS3 και αργότερα θα κυκλοφορίσει ειδική έκδοση για το PSP.

Να αναφέρουμε ότι είναι η τρίτη φορά που αλλάζει χέρια ο τίτλος καθώς αρχικά επρόκειτο να σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου απ' την Vivendi, στη συνέχεια πέρασε στην κατοχή της Activision και, εν τέλει, κατέληξε στην Atari στα τέλη του 2008.

Προς το παρόν πάντως τα δικαιώματα ανήκουν στη Sony, και λέμε προς το παρόν γιατί αν συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό σε λίγο καιρό αντί να μιλάμε για επίσημη κυκλοφορία θα αναφερόμαστε σε καινούργια αγοραπωλησία.