Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dante's Inferno

More
13 Jan 2009 16:27 #49886 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας τίτλος από την EA για τον οποίο δεν έχουν βγει ακόμη πολλά στοιχεία. Θα αναπτυχθεί από την EA Redwood (προγραμματιστική εταιρεία που δημιούργησε πριν από λίγους μήνες το επιτυχημένο Dead Space) και θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360 και PS3. Πρόκειται για ένα Action τρίτου προσώπου το οποίο είναι βασισμένο στο "The Divine Comedy", ένα ποίημα του Dante Alighieri. Το σκηνικό διαδραματίζεται στον 14ο αιώνα όπου ο ήρωας του παιχνιδιού (Dante) εισβάλει στους εννέα κύκλους της κόλασης αναζητώντας την αγαπημένη του Beatrice. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με έναν στρατό δαίμονες τους οποίους θα πρέπει να νικήσει για να ολοκληρώσει τον στόχο του. Θα έχουμε άραγε την...αντιγραφή του Dante απ' το Devil May Cry; Ο Jonathan Knight, επικεφαλής του παιχνιδιού, δήλωσε ότι αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξαναπαρουσιάσουμε στον κόσμο τον Dante όπως πρέπει να είναι, συνδυάζοντας σωστά το gameplay με την κατάλληλη υπόθεση.

[youtube:1kayyupl]
[/youtube:1kayyupl]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2009 23:51 #49895 by Alex
Replied by Alex on topic Dante's Inferno
Το είδα το teaser πριν λιγο καιρο και μου έκανε αρκετά καλη εντύπωση...Αν είναι στα επιπεδα του dead space θα έχουμε άνα ακομα αριστούργημα!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
27 Dec 2009 00:55 #67200 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Περίεργο που δεν έχουμε πει πολλά πράγματα εδώ στο forum για αυτό το παιχνίδι. Καταρχήν τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει αφού to παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS3, XBOX 360, PSP και οχι για PC στις 12 Φεβρουαρίου 2010. Το παιχνίδι θα έχει το στυλ του God of War όσον αφορά τις μάχες. Δηλαδή πολύ ξύλο και πολλούς συνδυασμούς κινήσεων. Ακόμη στο Dante's Inferno θα μπορείτε να κανετε και μαγικά για να σκοτώσετε τους εχθρους σας. Το να σκοτώνετε βεβαίως όλους τους εχθρούς δεν είναι και η καλύτερη τακτική αφού πολλούς απο αυτούς θα μπορείτε να ανεβείτε πάνω τους και να τους χειρίζεστε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του παιχνιδιού που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες είτε απο το PSN είτε απο το Xbox Live για να καταλάβετε τι εννοω ;)

Δείτε και ενα videάκι

[youtube:3amj5qfm]
[/youtube:3amj5qfm]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Dec 2009 05:06 #67204 by Alex
Replied by Alex on topic Dante's Inferno
Τραγικό που δε θα βγει για pc...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
27 Dec 2009 10:21 #67206 by CloudZero
Replied by CloudZero on topic Dante's Inferno
Το πιο πιθανό είναι να βγει για PC αργότερα, όπως είχε γίνει και με το dead space. :)

More
03 Jan 2010 12:41 #67479 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Πρώτον, κρίμα που το παιχνίδι δε θα βγει (μάλλον) και για PC. :cry:
Δεύτερον εμένα το παιχνίδι απ' ότι βλέπω και από τα βίντεο μου φέρνει και κάτι λίγο από ninja gaiden (κατά την ταπεινή μου άποψη) , αν και βέβαια μοιάζει κυρίως με το God of War.

PC user forever !!!

More
06 Jan 2010 21:16 #67664 by Μάνος Γρυπάρης
Κυρίως με το God of War μοιάζει. Κατεβάστε το demo (όσοι έχετε PS3 ή Xbox 360) και δοκιμάστε το.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς. Ως αντιγραφή, πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είναι ένα τόσο καλό παιχνίδι. Κρυφό διαμάντι τύπου Shadow of the Colossus πάει να εξελιχθεί! Προφανώς στην EA ποντάρουν στην κυκλοφορία του God of War 3 και το έβγαλαν νωρίτερα για να τσιμπήσουν κόσμο. Αξίζει να το ψάξετε, μιας κι έχει πολλά και διάφορα combos, αλλά και μαγικές επιθέσεις. Και φυσικά...επικές μάχες με big bosses.

Δείτε εδώ ένα εντυπωσιακό βιντεάκι:
[youtube:1xoa0qnv]
[/youtube:1xoa0qnv]

Διαβάστε το preview

Κυκλοφορεί 12/2/2010.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Feb 2010 02:46 #68521 by Θάνος Βουτσίνος
Το παιχνίδι τα σπάει.

Όσοι είστε φίλοι του God of War, θα το λατρέψετε αυτό. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι rip-off του God of War, και όντως είναι. Το επιβεβαιώνω κι εγώ που έχω παίξει το demo του.

Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν ο Δάντης αντιμετώπιζε τον Κράτο πρόσωπο με πρόσωπο σε μάχη !!

Επικές μάχες έχει όντως και έχει να τα βάλει με δαίμονες !

More
19 Feb 2010 02:02 #68795 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Πράγματι όσοι είστε fans του God of War θα το χαρείτε, παρά την σύντομη διάρκειά του και την μεγάλη ευκολία στα mobs (το A.I. είναι πολύ χαμηλό). Οι μάχες με τα big bosses είναι το μόνο συναρπαστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Επίσης προσωπικά μου άρεσε η εξέλιξη του σεναρίου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Jun 2014 12:57 #145862 by Μάρκος Ασκανιάν
Δεν είναι God of War αλλά είναι αρκετά καλό :wink:

Adododo!!!