Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Obscure 2

More
18 Dec 2008 13:51 #49734 by Μπάμπης Χαραλάμπους
[youtube:3m2wi1aw]
[/youtube:3m2wi1aw]

Το παραπάνω βιντεο προκειται για ενα παιχνιδι τρόμο που αγόρασα εχτες στο Wii. Ενα πραγμα εχω να πω. Ειναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!! Έχει πολυ ωραια γραφικα -απο τα καλύτερα που έχω δει στο Wii-, πολυ καλο ήχο και μουσικη παιγμένη απο την Συμφωνικη Ορχήστρα της Βοστώνης, ο χειρισμος ειναι ικανοποιητικος. Δηστυχως η καμερα ειναι καπως δυσλειτουργική αφου για να μεινει σταθερη θα πρεπει συνεχως να σημεδεύουμε την οθονη με το Wii Remote σε ενα συγκεκριμενο σημειο. Ενα πολυ στοιχειο του παιχνιδιου ειναι το Co-op Στο Story Mode, με λιγα λογια πορουν να παιζουν 2 παικτες μαζι και να βοηθουν ο ενας τον αλλο. Το καλυτερο ομως ειναι οτι το παιχνιδι το πηρα τελειως στην τυχη χωρις να εχω ξαναακουσει τιποτα για την υπαρξη του :P και τελικα βγηκε καλο game ;) .

Το παιχνιδι κυκλοφορει απο τον περασμένο Μαρτιο.
Official WebSite

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2009 17:09 #49913 by Στέφανος Τρίγγας
Αυτο το παιχνιδι το επαιξα στο σπιτι σου και μου αρεσε ολος περιεργος γιατι δεν τα μου αρεσουν τα τρομαχτικα παιχνιδια.Πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στο Wii.

More
16 Jan 2009 17:11 #49914 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Αυτο το παιχνιδι το επαιξα στο σπιτι σου και μου αρεσε ολος περιεργος γιατι δεν τα μου αρεσουν τα τρομαχτικα παιχνιδια.Πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στο Wii.

Οοο σου αρεσε!! Χαιρομαι αν και τωρα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να κανω :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Jan 2009 21:55 #49917 by Alex
Replied by Alex on topic Obscure 2
¨οντως φαίνεται παιχνιδάρα!Και με μουσικαρα!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
16 Jan 2009 23:10 #49920 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: Και με μουσικαρα!

Αυτο ξαναπέστο! Αφου υπαρχουν φορές που παω στα Options να ακουσω την μουσικη :armata tongue:

More
30 Jun 2009 17:51 #55256 by Στέφανος Τρίγγας
Εεε τωρα που το ξαναεπαιξα σπιτι του τρομαξα και δεν θελω να ξαναπαιξω.... :cry: