Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fahrenheit

More
28 Oct 2005 02:10 #4646 by Κώστας Dante
Λοιόν, πολύ απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο έιδος του. Καλά γραφικά, gameplay για όσκαρ, και σενάριο & ατμόσφαιρα 100/100. Είναι must.

Διαβάστε το review

Προσωπική βαθμολογία:

Γραφικά: 8.5
Ήχος: 8.6
Σενάριο: 10.
Gameplay: 9.6
Ατμόσφαιρα: 10

Γενικά: 1000000000000/100

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2005 13:39 #4657 by Μάνος Γρυπάρης
Link για το Demo
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2005 16:50 #6683 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν έπεσε στα χέρια μου και τα σπάει όλα. Παράλληλες πλοκές, διαφορετικές επιλογές που προχωράνε το παιχνίδι, μικρά στοιχεία από action για να μη βαριέσαι ποτέ, θεϊκό σενάριο, πολύ καλά γραφικά που δίνουν στο παιχνίδι αλλά δε σε αποσπούν από την ιστορία που είναι και το σημαντικό κομμάτι. Το μόνο κακό είναι ότι σε μερικά σημεία που θα έπρεπε να μπορείς να ανάψεις το φως δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Πάντως αν και fan των καρτουνίστικων (κατά κύριο λόγο) point n click adventures αυτό είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Dec 2005 20:05 #6693 by a Guest
Replied by a Guest on topic Fahrenheit
Κόλλησα σ'αυτή την *7%$#@@ πίστα που κάνει flash back στα παιδικά του χρόνια,κι απ'τα νεύρα μου το παράτησα.Κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω γιατί όντως το παιχνίδι μετράει..

More
14 Dec 2005 20:23 #6697 by Αντώνης Κατρής
Κι εγώ είχα κολλήσει αλλά τελικά είναι απλό. Γενικά η δυσκολία του παιχνιδιού δεν είναι όπως το Riven πχ σε απίστευτους γρίφους με παρανοϊκές λύσεις αλλά σου δίνει απλούς γρίφους με πολλαπλές λύσεις που πρέπει να σκεφτείς απλά και λογικά. Και αυτό είναι πολλές φορές το δυσκολότερο πράγμα

More
02 May 2006 09:45 #11721 by Fevos Verganelakis
Replied by Fevos Verganelakis on topic Fahrenheit
To Fahrenheit eiani proto sto eidos toy kai ousiastika paei nallaksei to kosmo ton adventures opos ton kseroyme... auto pou enthousiazei para poli einai oi polaples epiloges gia na kaneis ena pragma kai antistixa trabaei h istoria,kathos episis kai oi skines pou prepei na doseis oti exeis k dn exeis (p.x.otan bgenei h bara na patas grigora 2 koubia)
para poli kalo aksizei mia matia k oxi mono....

More
27 Dec 2009 23:54 #67238 by Αντώνης Μπιθούλκας
Παιδιά, μόλις τώρα θυμήθηκα έτσι στο άκυρο το Fahrenheit! Το παιχνίδι δεν υπάρχει!!!!!

Ακούω σχόλια!

More
28 Dec 2009 01:08 #67242 by stormare
Replied by stormare on topic Fahrenheit
απο τα καλυτερα παιχνιδια ever imo.αντε να δουμε και το heavy rain συντομα.

More
06 Aug 2010 02:01 #76349 by Νικολής Ασημάκης
Το δοκίμασα σήμερα και κόλλησα. Μέχρι να προχωρήσει το στόρυ και να ανακαλύψω τι κρύβεται από πίσω ήταν αρκετά "τρομαχτικό" κυρίως από την άποψη της αγωνίας, το ότι περιμένεις να στην πέσει ο οποιοσδήποτε σε κάθε γωνία και τελικά δεν γινόταν τίποτα. Έχει ωραίο σενάριο, τα action στοιχεία τα σπάνε και το όλο κινηματογραφικό στυλ με τις πολλές οθόνες, αλλαγή χαρακτήρων, αληθοφανών κινήσεων κλπ πραγματικά είναι από άλλο κόσμο. Θα γούσταρα τρελά ένα ακόμα παιχνίδι τέτοιας μορφής αν και δεν νομίζω πως θα κατάφερναν να κάνουν τίποτα ικανοποιητικό.

More
06 Aug 2010 02:35 #76352 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Το δοκίμασα σήμερα και κόλλησα. Μέχρι να προχωρήσει το στόρυ και να ανακαλύψω τι κρύβεται από πίσω ήταν αρκετά "τρομαχτικό" κυρίως από την άποψη της αγωνίας, το ότι περιμένεις να στην πέσει ο οποιοσδήποτε σε κάθε γωνία και τελικά δεν γινόταν τίποτα. Έχει ωραίο σενάριο, τα action στοιχεία τα σπάνε και το όλο κινηματογραφικό στυλ με τις πολλές οθόνες, αλλαγή χαρακτήρων, αληθοφανών κινήσεων κλπ πραγματικά είναι από άλλο κόσμο. Θα γούσταρα τρελά ένα ακόμα παιχνίδι τέτοιας μορφής αν και δεν νομίζω πως θα κατάφερναν να κάνουν τίποτα ικανοποιητικό.

Heavy Rain?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.