Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Beyond Good and Evil II

More
09 Jul 2023 03:57 #271966 by Nikos Georgopoulos
Ο creative director του Beyond Good and Evil 2, Emile Morel, έφυγε από τη ζωή

Σε ηλικία 40 ετών.

Ο creative director του Beyond Good and Evil 2, Emile Morel, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, χωρίς να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

Την ανακοίνωση έκανε η Ubisoft Montpellier στο LinkedIn και δήλωσε : "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και συνεργάτη μας Emile Morel. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τους φίλους και τους συναδέλφους του από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να τονίσουμε την μεγάλη επιρροή που είχε ανά τα χρόνια σε διάφορα games που απαρτίζουν την ιστορία της εταιρείας μας. Για εμάς ο Emile ήταν ένας καλό φίλος και μία ατελείωτη πηγή θετικής ενέργειας. Μας άρεσε το πάθος του και ο τρόπος που έλεγε ιστορίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Emile και μεγάλη του συνεισφορά στο σύμπαν του BGE2 θα παραμείνει για πάντα."

Ο παραγωγός της Ubisoft Montpellier δήλωσε: "Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου Emil Morel. Ήσουν εξαιρετικός συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια στην Ubisoft. Είμαι ευγνώμων που δουλέψαμε μαζί σε τόσα projects. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, ήσουν πάντα εγκάρδιος και υποστηρικτικός άνθρωπος με το θετικό μυαλό σου". Η πρώην narrative director του Beyond Good and Evil 2, M. Gabreille Shrager, δήλωσε: "Ένας εξαιρετικός συνάδελφος για πάνω από μία δεκαετία στην Ubisoft Montpellier, γελάσαμε και κλάψαμε στις καλές και στις κακές στιγμές και κυκλοφορήσαμε πολλά καλά games μαζί. Ο Emile ήταν περήφανος για το Beyond Good and Evil 2, τους Space Monkeys και τους συναδέλφους του. Θα μας λείψει πολύ."

Ο Morel ξεκίνησε στην Ubisoft το 2009 και αρχικά δούλεψε στα The Adventures of Tintin και Rayman Legends πριν πάει στο Beyond Good and Evil 2. Πριν από αυτά είχε εργαστεί ως designer σε αρκετά ακόμα games όπως τα Alone in the Dark και Test Drive Unlimited 2. Τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε την θέση του creative director στο Beyond Good and Evil 2, λόγω ανακατατάξεων στην Ubisoft Montpellier.

Το Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται πλέον σε ανάπτυξη για πάνω από 15 χρόνια χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2024 12:37 #280582 by Nikos Georgopoulos
Ubisoft: "Καθυστερεί επειδή οι προϊστάμενοι έχουν πολύ πάθος με το παιχνίδι"

Ο Michel Ancel, δημιουργός της σειράς Beyond Good & Evil, δήλωσε ότι: "Η προβληματική ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 οφειλόταν στο ότι οι «παθιασμένοι (με το παιχνίδι) προϊστάμενοι δεν τα πήγαιναν καλά». Προφανώς εννοεί ότι είχαν υψηλές απαιτήσεις και ήταν τελειομανείς.Ο Michel Ancel αποχώρησε από την Ubisoft το 2020 μιας και συνταξιοδοτήθηκε. Τώρα έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στο γαλλικό SuperPouvoirΤο πάθος είναι μια «εκπληκτική ενέργεια», αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Για το BG&E2, δήλωσε πώς ο καλλιτεχνικός διευθυντής του παιχνιδιού ήθελε να ξανακάνει τα πάντα ξανά και ξανά, ότι ο director του παιχνιδιού ήθελε ένα παιχνίδι με generated dungeons, ενώ «ονειρευόταν μια διαστημική περιπέτεια».Η τριάδα δεν μπόρεσε να συμφωνήσει σε μια κατεύθυνση, με την ομάδα ανάπτυξης να μένει χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν τελικά υπεύθυνος. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, επισκέφτηκε ακόμη και το στούντιο του Μονπελιέ, είπε ο Ancel, αλλά δεν ήταν αρκετό και "ο διευθυντής του παιχνιδιού συνέχισε με πείσμα".«Όταν διάβασα στο Libé ότι ήμουν αυτός που σκηνοθετούσα το παιχνίδι και ζητούσα αλλαγές, νόμιζα ότι πνίγομαι», είπε ο Ancel. «Το BG&E2 είναι το παιχνίδι για το οποίο νομίζω ότι δεν αμφισβήτησα ποτέ μια απόφαση. "Στο τέλος, όλα είναι θέμα προϊσταμένων που έχουν πάθος και που δεν τα έχουν πάει καλά. Πιστεύω ότι εδώ και αρκετό καιρό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφεθεί και το project έχει βρει μια ισορροπία με νέους ηγέτες. Έχω το μερίδιο ευθύνης μου και έπρεπε να υπερασπιστώ καλύτερα το παιχνίδι, να είμαι πιο παρών και πιο συγκαταβατικός με τους εργαζόμενους», κατέληξε. Οι developers είχαν εξαντληθεί με τις διαρκείς αλλαγές.Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

More
15 Dec 2024 23:19 #280704 by Nikos Georgopoulos
Ubisoft: "Καθυστερεί επειδή οι προϊστάμενοι έχουν πολύ πάθος με το παιχνίδι"

Ο Michel Ancel, δημιουργός της σειράς Beyond Good & Evil, δήλωσε ότι: "Η προβληματική ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 οφειλόταν στο ότι οι «παθιασμένοι (με το παιχνίδι) προϊστάμενοι δεν τα πήγαιναν καλά». Προφανώς εννοεί ότι είχαν υψηλές απαιτήσεις και ήταν τελειομανείς.Ο Michel Ancel αποχώρησε από την Ubisoft το 2020 μιας και συνταξιοδοτήθηκε. Τώρα έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στο γαλλικό SuperPouvoirΤο πάθος είναι μια «εκπληκτική ενέργεια», αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Για το BG&E2, δήλωσε πώς ο καλλιτεχνικός διευθυντής του παιχνιδιού ήθελε να ξανακάνει τα πάντα ξανά και ξανά, ότι ο director του παιχνιδιού ήθελε ένα παιχνίδι με generated dungeons, ενώ «ονειρευόταν μια διαστημική περιπέτεια».Η τριάδα δεν μπόρεσε να συμφωνήσει σε μια κατεύθυνση, με την ομάδα ανάπτυξης να μένει χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν τελικά υπεύθυνος. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, επισκέφτηκε ακόμη και το στούντιο του Μονπελιέ, είπε ο Ancel, αλλά δεν ήταν αρκετό και "ο διευθυντής του παιχνιδιού συνέχισε με πείσμα".«Όταν διάβασα στο Libé ότι ήμουν αυτός που σκηνοθετούσα το παιχνίδι και ζητούσα αλλαγές, νόμιζα ότι πνίγομαι», είπε ο Ancel. «Το BG&E2 είναι το παιχνίδι για το οποίο νομίζω ότι δεν αμφισβήτησα ποτέ μια απόφαση. "Στο τέλος, όλα είναι θέμα προϊσταμένων που έχουν πάθος και που δεν τα έχουν πάει καλά. Πιστεύω ότι εδώ και αρκετό καιρό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφεθεί και το project έχει βρει μια ισορροπία με νέους ηγέτες. Έχω το μερίδιο ευθύνης μου και έπρεπε να υπερασπιστώ καλύτερα το παιχνίδι, να είμαι πιο παρών και πιο συγκαταβατικός με τους εργαζόμενους», κατέληξε. Οι developers είχαν εξαντληθεί με τις διαρκείς αλλαγές.Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.