Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Stranglehold

More
18 Sep 2007 20:10 #37060 by Μάνος Γρυπάρης
Σε 10 ημέρες κυκλοφορεί το Stranglehold. Ένα παιχνίδι δράσης για το οποίο έχει αρκετό hype φέτος μιας και την σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο John Woo (ενώ όπως ήταν λογικό έχουμε και ιαπωνικές παρουσίες όπως αυτή του Chow Yun-Fat από την ταινία του "Τίγρης και Δράκος"). Κυκλοφόρησε και το demo του παιχνιδιού για να πάρετε μία πρώτη γεύση.

Stranglehold Demo - Download

Περιμένουμε και τα σχόλιά σας

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2007 14:20 #38309 by Κωνσταντής Νικολάου
Πλέον το Stranglehold κυκλοφόρησε και για PS3. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτό το παιχνίδι στην εν λόγο κονσόλα. Aλλoi λένε πως είναι το μοναδικό παιχνίδι προς το παρόν το οποιο αντικατροπτίζει τις δυνατότητες του ps3 καθώς χρησιμοποιεί μια αλλαγμένη version του Unreal Engine 3. Καθώς επίσης και το Massive D το οποιο δίνει την δυνατότητα στον χρηστη να καταστρέψει τα πάντα στο σκηνικό. Σε κάποιους θα θυμίσει Max Payne με την πλέον γνωστη bullet time motion.

Διαβάστε το review

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
24 Jul 2009 00:24 #57292 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα που βρήκα χρόνο και ασχολήθηκα μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Όλο το παιχνίδι είναι ένα bullet time (δηλαδή πόρωση). Απλά από ένα σημείο και μετά καταντάει πολύ βαρετό.

Επίσης στο PC που το έπαιξα ήταν απείρως εύκολο, γιατί με το mouse στοχεύεις με ακρίβεια και τους καθαρίζεις όλους για πλάκα.

Πάντως ο Ιάπωνας τρελό στιλάκι. "Μόνος μου και όλοι σας".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)