Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assasin's Creed

More
12 Jul 2007 13:36 #35095 by Μιχάλης Μερτζιανίδης
Έχεις δίκιο που επισημαίνεις το πως διαβάζονται οι ημερομηνίες στο εξωτερικό. Δεν εννοώ όμως αυτό. Αν πατήσεις πάνω στο όνομα Ubisoft, δίπλα στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα δεις ότι για το παιχνίδι στο PC η ημερομηνία είναι όντως η 9 Νοεμβρίου 2007. Για το PS3 όμως έχει το... TBA 2007. Δεν έχει ανακοινωθεί κοινώς. Παρόλα αυτά μέσα από την εταιρία δόθηκε η 25η Σεπτεμβρίου. Ξαναλέω ότι και εγώ πιστεύω το ίδιο με σένα. Ότι θα καθυστερήσει τελικά. Ο αρχικός προγραμματισμός ωστόσο είναι για Σεπτέμβριο και οι πληροφορίες λένε ότι το ζήτησε η Sony για να προλάβει την κυκλοφορία στις άλλες δύο κονσόλες (XBOX 360, PC). Από κει και πέρα εγώ απλά μεταφέρω τι μαθαίνω. Έτσι κι αλλιώς στον κόσμο των games οι ανατροπές είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

ANGELS' FRONTIER

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Jul 2007 15:30 #35103 by a Guest
Replied by a Guest on topic Assasin's Creed
Απο οτι διαβασα στο internet ολοι απογοητευτηκαν απο το εν λογο game

More
12 Jul 2007 15:35 #35106 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Assasin's Creed
Γιατί ??? :?

More
12 Jul 2007 15:51 #35107 by Χριστόφορος
Πολύ downgraded,και γενικά όταν είδα το trailer live(ign insider),μου φάνηκε σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης.Γι'αυτό...

PSN: personGR

More
12 Jul 2007 16:00 #35110 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Assasin's Creed
Με αυτά όμως εννοείς ότι απογοητεύτηκες από την παρουσίαση και όχι από το game αυτό καθ' αυτό !!!

More
12 Jul 2007 16:04 #35111 by Χριστόφορος
E,καλά λογικά το trailer θα ήταν μάπα...(βλ Mass Effect).Αλλά το λάθος έγινε..Τώρα περιμένουμε ign/gamespot να το βάλουν σε κάποιο από τα επεισόδια τους να φτιάξουν ξανά την εικόνα του(βλ Too Human).

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Jul 2007 16:06 #35113 by a Guest
Replied by a Guest on topic Assasin's Creed
Κοιτα αυτο αποκλειεται.............σε 4 μηνες πρεπει να κυκλοφορησει...Γιατι αν ειναι πρωιμο 4 μηνες πριν την κυκλοφορια του φαντασου ποσο εξωπραγματικο θα γινει το killzone το οποιο επεδειξε γραφικα απο αλλον πλανητη και κυκλοφορει σε 1 χρονο............Αρα μαλλον μουφα θα ναι το παιχνιδακι και πολλοι θα ξενερωσουν

More
17 Jul 2007 09:23 #35385 by Μιχάλης Μερτζιανίδης
Αφού ο γενικός κανόνας λέει ότι μην κρίνεις κάτι με τη γνώμη των άλλων, προσωπικά θα περιμένω να το δω από κοντά. Από την αρχή μου τράβηξε την προσοχή και η υπόθεση δείχνει ενδιαφέρουσα. Δε ξέρω σε ποιο στάδιο είναι ή τι περίμεναν να δουν όσοι είδαν την πρώτη του παρουσίαση, αλλά γενικά θεωρώ την Ubisoft αξιόπιστη εταιρία και τα games που βγάζει καλοδουλεμένα, οπότε δεν απογοητεύομαι πρόωρα.

ANGELS' FRONTIER

More
17 Jul 2007 12:22 #35389 by Μιχάλης Μερτζιανίδης
Το πρώτο gameplay σε σχολιασμό της Jade Raymond είναι γεγονός. Δείτε εδώ...

ANGELS' FRONTIER

More
17 Jul 2007 14:35 #35400 by Petros
Replied by Petros on topic Assasin's Creed
παιδιά θα βγει και σε PC; είναι πολύ καλό παιχνίδι από το βίντεο που είδα πολύ ελευθεριά θα σου δίνει

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR