Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bayonetta 4

More
21 Nov 2022 21:32 #267666 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Hideki Kamiya δήλωσε στο Twitter ότι το Bayonetta 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Σε απάντηση στους θαυμαστές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το φινάλε του Bayonetta 3, ο Kamiya είπε ότι το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει "δεν μεταφέρθηκε σωστά" και ότι το Bayonetta 4 θα είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2022 10:12 #267676 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Bayonetta 4
Bayonetta 4

Ο Hideki Kamiya δεν είχε σκεφτεί ότι θα πρέπει να το αναπτύξει.

Ο Hideki Kamiya δήλωσε στο Twitter ότι το Bayonetta 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Σε απάντηση στους θαυμαστές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το φινάλε του Bayonetta 3, ο Kamiya είπε ότι το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει "δεν μεταφέρθηκε σωστά" και ότι το Bayonetta 4 θα είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη.

予想外の展開が待ってると思います…お楽しみに… #Peing #質問箱 t.co/xpjOTzd53Z

— 神谷英樹 Hideki Kamiya (@PG_kamiya) November 18, 2022

«Δεν πίστευα ότι ήταν καθόλου απροσδόκητο, αλλά φαίνεται ότι το τέλος του Bayonetta 3 δεν μεταφέρθηκε σωστά σε όλους, οπότε νομίζω ότι το Bayonetta 4 θα είναι μια απροσδόκητη εξέλιξη για όλους», δήλωσε ο Kamiya μέσω Twitter. «Σε τελική ανάλυση, όταν βγει το Bayonetta 4, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα πουν: "Το ανέπτυξες μετά από δεύτερη σκέψη", οπότε θα το πω τώρα».

More
26 Sep 2023 10:01 #273002 by Nikos Georgopoulos
Ο Hideki Kamiya, δημιουργός της Bayonetta, φεύγει από την PlatinumGames

Το Bayonetta 4 θα συνεχίσει χωρίς αυτόν.

Ο Hideki Kamiya, δημιουργός της σειράς Bayonetta, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την PlatinumGames.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την PlatinumGames στο Twitter (πλέον X), σε ένα μήνυμα που αποκάλυψε ότι η τελευταία μέρα του Kamiya θα είναι η 12η Οκτωβρίου.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τις δημιουργικές του ιδέες, την ηγεσία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της PlatinumGames από την αρχή μέχρι σήμερα. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να πετυχαίνει στις μελλοντικές του προσπάθειες ως δημιουργός παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να δούμε τη βιομηχανία παιχνιδιών να εξελίσσεται με τον ίδιο να έχει μία καλύτερη θέση. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.» αναφέρει η δήλωση.

Ο Kamiya δήλωσε: «Η αποχώρησή μου έγινε μετά από πολλή σκέψη με βάση τις δικές μου πεποιθήσεις και δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια εύκολη απόφαση. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι για το καλύτερο. Θα συνεχίσω να δημιουργώ games με τον τρόπο μου. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα».

Ο Kamiya συνίδρυσε την PlatinumGames το 2006, μαζί με τον δημιουργό του Resident Evil, Shinji Mikami. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Capcom στις σειρές Resident Evil και Devil May Cry.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο δημιουργός της σειράς Bayonetta...είναι πολύ πιθανό να μην αναπτύξει στο μέλλον ξανά μία νέα έκδοση Bayonetta.

More
16 Oct 2023 10:43 #273254 by Nikos Georgopoulos
Ο δημιουργός της Bayonetta, Hideki Kamiya, έγινε YouTuber

Ανέβασε το πρώτο του βίντεο.

Ο δημιουργός της Bayonetta, Hideki Kamiya, ξεκίνησε κανάλι στο YouTube.

Ο Kamiya άφησε την εργασία του ως αντιπρόεδρος της PlatinumGames και έγινε YouTuber! Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί...πιο ενεργά με τα social media απ' ότι ο Hideo Kojima, μιας και δεν θα έχει (τουλάχιστον για τώρα) δουλειά γραφείου. Το κανάλι λέγεται "Hideki Kamiya Channel".

Το πρώτο και μοναδικό του βίντεο (το οποίο έχει δύο εκδόσεις, με αγγλικούς ή ιαπωνικούς υπότιτλους) περιλαμβάνει τον Kamiya να εξηγεί την απόφασή του να αφήσει την PlatinumGames, τι θα κάνει τώρα που έφυγε και τις εκτενείς σκέψεις του για την...παρασκευή κάρυ.

«Εγώ έφτιαξα το κάτι τις προάλλες. Είχα λαχτάρα για σπιτικό κάρυ. Πήγα στο σούπερ μάρκετ και αγόρασα υλικά κοιτάζοντας τη συνταγή στο τηλέφωνό μου. Ένα κρεμμύδι, ή ίσως ήταν ενάμιση και μια πατάτα…». Επίσης, στο βίντεο παίρνει μαζί του φιγούρες από χαρακτήρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίνεται και ο αγαπημένος μου Robocop και μας χαιρετάει. Άραγε ετοιμάζει κάτι...μόνος του ή σε κάποια εταιρεία; Για να δούμε. Οι Ιάπωνες πάντως είναι καλοί στο teasing.

Ο Kamiya έφυγε από την PlatinumGames, ενώ στις δηλώσεις του έχει πει: «Δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθώ ακόμα. Θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ games». Προφανώς και θέλει, αφού οι Ιάπωνες το πάνε...μέχρι τέλους.