Δεν θα είναι το επόμενο video game της Naughty Dog
Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι το The Last of Us: Part III δεν θα είναι το επόμενο video game της Naughty Dog, καθώς συγκεκριμένα είπε: «Στο τέλος κάθε project, εξερευνούμε σκόπιμα πολλά διαφορετικά projects», είπε ο Druckmann για τη δημιουργική διαδικασία του Naughty Dog, αφού εξήγησε πώς είναι τυχερός που μπορεί να επιλέξει projects βασισμένα στο πάθος. "Μερικά από αυτά μπορεί να είναι μια συνέχεια, και μετά ένα σωρό νέες ιδέες. Και μετά βλέπουμε ποια θα είχαμε πάθος να αναπτύξουμε. Ξέρω ότι οι fans θέλουν πραγματικά το The Last Of Us Part III, το ακούω συνέχεια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι, αλλά αυτή είναι η διαδικασία που περάσαμε. Το The Last of Us multiplayer είναι το επόμενο video game μας".
Πιθανόν θα κυκλοφορήσει πρώτα το The Last of Us multiplayer και μετά ένα άλλο video game, για το οποίο δεν είναι σε θέση ακόμη να αναφέρει στοιχεία.
[UDPATE 2: 28/11/23 – Ο Neil Druckmann αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον της σειράς The Last of Us] Ο Neil Druckmann
δήλωσε
ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο για το The Last of Us Multiplayer ή το Part III.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το The Last of Us είναι προφανώς ένας κόσμος που αγαπάω πολύ και ξέρω ότι η εταιρεία μας και οι fans το αγαπούν επίσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για το μέλλον της σειράς, πέραν του ότι προς το παρόν έχουμε επικεντρωθεί στο The Last of Us Part II Remastered."
Επιπλέον ο Druckmann δήλωσε ότι η Naughty Dog έχει επιλέξει και έχει ξεκινήσει το επόμενό της project: "Ξέρω ότι οι fans θέλουν πολύ το The Last of Us Part III, το ακούω συνέχεια. Το μόνο που μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε ήδη στο επόμενό μας project. Η απόφαση έχει παρθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι αλλά αυτή την διαδικασία ακολουθήσαμε."
Διαβάστε το review του The Last of Us Part II.