Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Armored Core από την FromSoftware

More
10 Jan 2022 17:45 #259986 by Ερμής Δερβίσης
Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως έχουν διαρρεύσει screenshots. Ο χρήστης του Resetera, Liquorice, δήλωσε ότι ανακάλυψε την ύπαρξη ενός νέου Armored Core, το οποίο αναπτύσσει η FromSoftware. 

Αν και αρχικά υπήρχαν μόνο γραπτές πληροφορίες, λίγες μέρες μετά διέρρευσαν και αρκετά screenshots. Ο Liquorice δήλωσε: Μόλις τέλειωσα με την ανακάλυψη ενός νέου Armored Core με περιγραφή, screenshots και δύο βίντεο περίπου 30 δευτερολέπτων το καθένα. Το πρώτο είναι ένα boss fight και το δεύτερο δείχνει gameplay στον κόσμο του παιχνιδιού. Αρχικά ο Liquorice ήταν διστακτικός στο να δημοσιεύσει κάποιο από τα screenshots. Το νέο Armored Core περιγράφεται ως ένα Third-person Shooter σε ένα sci-fi κόσμο δημιουργημένο από τον Hidetaka Miyazaki, το οποίο σας επιτρέπει να μετακινήστε σε ένα τεράστιο χάρτη με δυναμική, μηχανική δράση. 

Ο Liquorice πρόσθεσε: "Το boss έμοιαζε αρκετά με αντίστοιχα των Souls και μου θύμισε το Virtua On. Αυτό είναι το σημείο αναφοράς που μπορώ να δώσω, καθώς δεν έχω παίξει κάποιο Armored Core. Ο playable χαρακτήρας είναι ένα λευκό mech, ο οποίος παλεύει με ένα ενεργειακό σπαθί. Στο βίντεο που δείχνει τον κόσμο, το ίδιο λευκό mech ακολουθούσε δύο άλλους παίκτες (Co-op;), ενώ περπατούσαν σε μία χιονισμένη περιοχή προς ένα μεγάλο τείχος με μια πύλη".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2022 17:55 #259987 by Blood Prince
Sci Fi ; 'Οχι για τα γούστα μου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Jan 2022 14:13 #260020 by Sotiris Greece
Θα δείξει στην πορεία τι ετοιμάζει ο Mr. Hidetaka Miyazaki .

More
13 Jan 2022 20:33 #260110 by Nikos Georgopoulos
Νέο Armored Core από την FromSoftware

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως έχουν διαρρεύσει screenshots.

Ο χρήστης του Resetera, Liquorice, δήλωσε ότι ανακάλυψε την ύπαρξη ενός νέου Armored Core, το οποίο αναπτύσσει η FromSoftware.

Αν και αρχικά υπήρχαν μόνο γραπτές πληροφορίες, λίγες μέρες μετά διέρρευσαν και αρκετά screenshots. Ο Liquorice δήλωσε: "Μόλις τέλειωσα με την ανακάλυψη ενός νέου Armored Core με περιγραφή, screenshots και δύο βίντεο περίπου 30 δευτερολέπτων το καθένα. Το πρώτο είναι ένα boss fight και το δεύτερο δείχνει gameplay στον κόσμο του παιχνιδιού". Αρχικά ο Liquorice ήταν διστακτικός στο να δημοσιεύσει κάποιο από τα screenshots. Το νέο Armored Core περιγράφεται ως "ένα Third-person Shooter σε ένα sci-fi κόσμο δημιουργημένο από τον Hidetaka Miyazaki, το οποίο σας επιτρέπει να μετακινήστε σε ένα τεράστιο χάρτη με δυναμική, μηχανική δράση". Παρακάτω φαίνονται τα screenshots, όμως αρκετά καλυμμένα:

Screenshots of the upcoming Armored Core game from the consumer survey by FromSoftware.

Source: t.co/rn0fLxrjJQ pic.twitter.com/rAKWGwS0Pt

— Mordecai (@EldenRingUpdate) January 10, 2022

Ο Liquorice πρόσθεσε: "Το boss έμοιαζε αρκετά με αντίστοιχα των Souls και μου θύμισε το Virtua On. Αυτό είναι το σημείο αναφοράς που μπορώ να δώσω, καθώς δεν έχω παίξει κάποιο Armored Core. Ο playable χαρακτήρας είναι ένα λευκό mech, ο οποίος παλεύει με ένα ενεργειακό σπαθί. Στο βίντεο που δείχνει τον κόσμο, το ίδιο λευκό mech ακολουθούσε δύο άλλους παίκτες (Co-op;), ενώ περπατούσαν σε μία χιονισμένη περιοχή προς ένα μεγάλο τείχος με μια πύλη".

Η FromSoftware θα κυκλοφορήσει προς το παρόν το Elden Ring, το οποίο αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.