Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kena: Bridge of Spirits

More
18 Jun 2020 00:32 #235610 by Μάνος Γρυπάρης

Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab παρουσίασε στα πλαίσια του PS5 online event το Kena: Bridge of Spirits.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει exclusive για την Sony και αποτελεί ένα Action-Adventure με όμορφο art style, καρτουνίστικα γραφικά και γρήγορο σύστημα μάχης. Μαζί με την πρωταγωνίστρια Kena θα έχετε για παρέα τα πνεύματα Rot, των οποίων θα αξιοποιείτε τα abilities και θα δημιουργείτε νέους τρόπους να ελέγξετε το περιβάλλον.

Το Action κομμάτι θα συνδυαστεί με την αφήγηση, καθώς θα ταξιδέψετε με την Kena, μια νεαρή οδηγήτρια πνευμάτων, για να ανακαλύψετε την μυστηριώδη ιστορία που αφορά τον θάνατο ενός χωριού.

Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει για PC και PS5.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2020 23:55 #238306 by Giorgos Tsolaridis
Το Kena στο PS5 θα φορτώνει σε 2 δευτερόλεπτα
Ξεκινώντας από το dashboard.

Το Kena: Bridge of Spirits θα φορτώνει στο PS5 μέσα σε δύο δευτερόλεπτα από την ώρα που θα πατήσετε στο εικονίδιό του στο dashboard.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το Game Informer. Το Action-Adventure που αναμένεται να είναι PS5 launch game, θα υποστηρίζει μέχρι 100 χαρακτήρες στην οθόνη, οι οποίοι θα έχουν μέγεθος παρόμοιο με αυτό των Pikmin. Επίσης, το παιχνίδι θυμίζουμε ότι θα έχει τιμή κάτω των 60 ευρώ και πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας.

Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και PS4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
13 Sep 2020 13:54 #238410 by Giorgos Tsolaridis
Kena: Bridge Of Spirits: Περίοδος κυκλοφορίας
Θα έρθει μέσα στο 2021.

Το Kena: Bridge of Spirits επρόκειτο να κυκλοφορήσει φέτος, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με το λανσάρισμα του PS5, αλλά τελικά θα το δούμε το 2021.

Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab ανακοίνωσε ότι η καθυστέρηση μετατίδεται για το Α' τρίμηνο του 2021, λόγω του ότι το development καθυστέρησε εξαιτίας του κορωνοϊού. Επίσης, οι developers ευχαρίστησαν τους fans για την θετική τους ανταπόκριση στο παιχνίδι και που είναι ήδη ενθουσιώδεις, κάτι που τους βοηθάει στο να έχουν έμπνευση όταν δημιουργούν.

Προς το παρόν εργάζονται απ' το σπίτι λόγω του Covid-19, ενώ λόγω της καθυστέρησης υποσχέθηκαν ότι θα τελειοποιήσουν το παιχνίδι ώστε να είναι αυτό που οραματίστηκαν και να φτάσει τις προσδοκίες του κόσμου.

Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει το Α' τρίμηνο του 2021 για PC, PS5 και PS4. Θα φορτώνει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα απ' τη στιγμή που θα το επιλέξετε στο dashboard του PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
26 Feb 2021 00:44 #246842 by Ερμής Δερβίσης
Δείχνει φανταστικό σαν παιχνιδι αλλά δυστυχώς θα περιμενουμε άλλους 5 μήνες. Υπομονή λοιπόν. 

More
26 Feb 2021 00:57 #246846 by Blood Prince

Dervisis wrote: Δείχνει φανταστικό σαν παιχνιδι αλλά δυστυχώς θα περιμενουμε άλλους 5 μήνες. Υπομονή λοιπόν. 

Εγώ δεν βιάζομαι καθόλου, πρώτον γιατί ποτέ δεν αγοράζω day one αλλά τουλάχιστον ένα χρόνο μετά και δεύτερον γιατί έχω παιχνίδια τόσο να παίξω όσο και να αγοράσω.Εδώ δεν έχω αγοράσει ακόμα AC Valhalla,Ghosts of Tsushima κλπ

Και εγώ το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Feb 2021 01:19 #246848 by Ερμής Δερβίσης
Εννοείται ότι καλυτερα να παρει το χρόνο του και βγει όσο καλυτερο γίνεται απλά εδώ και μήνες έλεγαν για Μάρτιο και το περιμενα τότε. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Feb 2021 17:11 #246867 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Φαίνεται πολύ όμορφο σαν παραμύθι μου έφερε στο μυαλό αρκετά games όπως για παράδειγμα Fable και φαίνεται υποσχόμενο. Δεν με πειράζει αν αργήσει να κυκλοφορήσει αρκεί να γίνει καλή και σωστή δουλειά για να μας αφήσει ικανοποιημένους. Τα μέχρι τώρα περιβάλλοντα και gameplay είναι οκ. 

More
26 Feb 2021 17:34 #246869 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Kena: Bridge of Spirits
Mου θυμίζει περισσότερο Pixar παρά Fable. Όπως και αν έχει, εξαιρετικό game με βάση το gameplay που έχω δει.

More
26 Feb 2021 17:35 - 26 Feb 2021 17:35 #246870 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σωστός, και αυτό! Ίσως και λίγο Zelda. Αναμένουμε.. 

More
26 Feb 2021 23:01 #246879 by Blood Prince
Zelda θυμίζει αρκετά !

Είναι το "Zelda" που έλεγαν δεν θα βγεί στο PS4. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish