- Thank you received: 313
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Λογικό μου φαίνετε για φέτος. Δν είχαμε και πολλά αξιόλογα παιχνίδια. Του χρόνου θα έχει ενδιαφέρον, αν βγούν όλα αυτά που περιμένουμε.To παιχνίδι κέρδισε βραβείο Game of the Year στα Golden Joystick Awards.
Αυτά τα τρία τα περιμένουμε όλοι νομίζω. Τοπ της χρονιάς θα είναι μάλλον αυτά. Το καλό που τους θέλω βέβαια xd.Του χρόνου θα βγούν GOTY δύο εκ των Elden Ring, GOW Ragnarok και Horizon Forbidden West.
Βασικά και τα τρία αναμένεται να βραβευτούν. 2022 όπως λέμε 2015. Θα κυκλοφορήσουν πολλά ΑΑΑ και θα αγοραστούν από μένα και τα τρία αν και το πιθανότερο όχι day one όπως έλεγα. Θα αγοραστούν όμως.
O Dusk Golem αποκάλυψε: "Στο νερό θα μπορούσαν να κολυμπήσουν γρήγορα για σένα, αν σε εντόπιζαν, και έπρεπε να φτάσεις σε κομμάτια γης ή να τους σκοτώσεις με επιτυχία προτού φτάσουν σε σένα. Ακόμη και στη στεριά, αν και θα μπορούσαν να είναι ενοχλητικοί και [θα] έκαναν αυτή την κραυγαλέα επίθεση που σε ξάφνιασε και σε επιβράδυνε για λίγο. Ωστόσο, το ουρλιαχτό είχε έναν δεύτερο σκοπό, [καθώς] ο βάλτος είχε έναν εχθρό καταδίωξης.Μου το περιέγραψαν ως ένα γλοιώδες είδος. Αυτό το πλάσμα είχε "ένα γιγάντιο σάκο οξέος γύρω από το λαιμό και τους ώμους του", και όταν ήταν κοντά, μπορούσε είτε να εκτοξεύσει οξύ είτε να χρησιμοποιήσει ένα χέρι με νύχια. Το τρίξιμο των τεράτων της γοργόνας θα προσέλκυε επίσης τον εχθρό που καταδιώκει τον παίκτη ο οποίος από χερσαία μονοπάτια υποθέτω ότι ήταν η κύρια απειλή. Υπήρχε ένα σημείο [όπου] υπήρχαν κάποιοι Lycan & "μάγισσες" (οι μάγισσες είναι ουσιαστικά αυτό που είναι οι κόρες του Dimitrescu στο φινάλε, αλλά έπαιζαν έναν πολύ διαφορετικό ρόλο νωρίτερα στην dev) γύρω από μια φωτιά. Είχαν αντικείμενα γύρω από τον τόπο της τελετουργίας τους και [οι παίκτες] μπορούσαν είτε να τους προσπεράσουν κρυφά είτε να τους πολεμήσουν για τα αντικείμενα".
(1/7) I was thinking about this, so going to talk about it. Moreau's area RE8 was trimmed a lot, I don't think I've actually sat down & fully explained what I knew about Moreau's swamp area pre it being trimmed, so I think I'll do so now.
Moreau's section was cut a lot because pic.twitter.com/CVwAjMc4qm
— AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1) April 6, 2022