Prologue: Νέο game από την PlayerUnknown Productions
Δεν θα είναι Shooter.
Σύμφωνα με την παρουσίαση του παιχνιδιού που έγινε κατά την διάρκεια των The Game Awards 2019, το νέο teaser βίντεο του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για κάποιο νέο Shooter.
Οι developers δηλώνουν ότι προς το παρόν ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν σε τι θα καταλήξει το Prologue.Μιλώντας στο Forbes, ο σχεδιαστής του νέου παιχνιδιού PlayerUnknown Brendan Greene, ξεκαθάρισε ότι το Prologue δεν θα αποτελέσει το PUBG 2, ενώ επισήμανε ότι το κοινό δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιο νέο Shooter. Πιο λεπτομερώς είπε τα εξής:
"Οργανώσαμε το στούντιο και το δημιουργήσαμε με στόχο μας την εξερεύνηση και τον πειραματισμό σε νέες τεχνολογίες. Τώρα είμαστε στο σημείο στο οποίο δοκιμάζουμε και χτίζουμε τις νέες τεχνολογίες και το Prologue είναι το πρώτο βήμα προς έναν νέο κόσμο για εμάς. Θέλω μια νέα ευκαιρία να μεταφέρουμε κάτι καινούργιο σε όλο τον κόσμο".
Ενώ δεν αποκαλύφθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι συνέχισε συμπληρώνοντας:
"Ένα από τα όνειρα μου είναι να φτιάχνω νέους κόσμους. Εκατοντάδες χιλιομέτρων καλυμμένα από χιλιάδες ανθρώπους και τεράστια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Έχω μεγάλα όνειρα όσον αφορά αυτό που θέλω να πετύχω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τα πετύχω. Θα χρειαστώ την βοήθεια των νέων τεχνολογιών για αυτό. Με την βοήθεια πολλών νέων developers. Τους δώσαμε την εντολή να δημιουργήσουν και εμείς θα τους στηρίξουμε. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και δεν θέλω κάτι να πάει στραβά σε αυτό. Αλλά αυτές οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά, δεν έχεις την ευκαιρία να κυκλοφορείς ένα project με παγκόσμια IP κάθε μέρα".